Foto: Publicitātes attēli
Jau otro gadu pēc kārtas Latvijā pasludināti prestižā konkursa "Cosmpolitan Beauty Award 2011" uzvarētāji, kuri pārstāv kosmētikas nozari Latvijā. Tā portālu Delfi informē STENDERS pārstāvji. Uzņēmums STENDERS konkursā saņēma 5 balvas par izciliem rezultātiem sekojošās nominācijās:

1. Labākais ķermeņa mazgāšanas līdzeklis - dzērveņu dušas zefīrs;

2. Labākais ķermeņa pīlings - greipfrūtu sāls skurbis;

3. Labākās vannas putas/eļļa - Lavandas vannas putas;

4. Labākā ķermeņa eļļa - Ķermeņa eļļa;

5. Labākais ķermeņa mazgāšanas līdzeklis vīriešiem - Vitalizējošs matu un ķermeņa šampūns vīriešiem


"Šis ir ļoti nozīmīgs atzinums, jo kompānija STENDERS pēdējā gada laikā ir ieguldījusi lielu darbu jaunu produktu ražošanā - gan vannas kosmētikas, gan organiskās sejas kosmētikas segmentos.  Un ikviens tik nozīmīgs novērtējums apliecina, ka mūsu komandas ieguldītais darbs ir bijis tā vērts un ir konkurētspējīgs visā pasaulē," atzīst STENDERS mārketinga vadītājs Tālivaldis Silenieks. 

Aizvadītajā gadā šajā konkursā par labāko tika atzīts Greipfrūtu dušas zefīrs, ko novērtēja ne vien profesionāla žūrija, bet arī pircēji visā pasaulē. "Greipfrūtu dušas zefīrs kļuva par kulta produktu Ķīnas tirgū un ir atsauksmes, ka šo produktu vīrieši lieto kā skūšanās līdzekli. Reizēm arī mēs paši esam pārsteigti par savu produktu ceļu pasaulē. To, cik tie būs pieprasīti, ir ļoti grūti iepriekš paredzēt. Interesanti, kā šogad novērtēs mūsu jaunos  - godalgotos - produktus pasaulē," spriež T.Silenieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!