Foto: Publicitātes foto
Rīgas Modes nedēļā modes zīmola QooQoo rudens/ziemas modes skates "Lolita" laikā plašākai sabiedrībai tika prezentētas nevien jaunā zīmola kolekcija, bet arī jaunās QooQoo un Rabit!! Paper Goods piezīmju grāmatiņas, kuras veidotas no QooQoo iepriekšējo kolekciju audumu atgriezumiem. Tā portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

Jaunās piezīmju grāmatiņas veidotas no QooQoo kolekciju audumu atgriezumiem un ir roku darbs, ko veic grāmatsējēji ar 30 gadu pieredzi. Īpaši izstrādātā tehnoloģija ļāvusi savienot dažādu faktūru un biezumu audumus ar papīru. No katra QooQoo auduma atgiezuma tiks izgatavotas ne vairāk kā 3 grāmatiņas, tādā veidā padarot katru no krāsainajām un košajām piezīmju grāmatiņām unikālu.


QooQoo un dizaina apvienība Rabit!! Paper Goods ar savu sadarbību vēlas pievērst uzmanību pasaulē aktuālajam jautājumam par ilgspējīgas modes attīstību, tieši tāpēc apģērbu ražošanas procesā radušies auduma atgriezumi ir pārveidoti kvalitatīvās papīra piezīmju grāmatiņās. Jauno QooQoo piezīmju grāmatiņu raksturo kvalitāte, ko nodrošina Rabit!! Paper Goods videi draudzīga papīra izvēle (balts Munken Lynx 130g), turklāt iekšlapu papīra ražotājs Arctic Paper ir ieguvis starptautiski atzīto FSC (Forest Stewarship Council) sertifikātu, kas apliecina videi draudzīgu meža apsaimniekošanu.

Piezīmju grāmatiņas domātas radošām personām, kam svarīgs dizains un kvalitāte. Ar jauno ideju QooQoo aicina atļauties būt mazliet "ku kū"- sapņot vairāk, tiekties augstāk, būt drosmīgiem un mērķtiecīgiem. Galvenais ikdienā to visu pierakstīt vai uzzīmēt savā piezīmju grāmatiņā!

QooQoo ir sociāli atbildīgs modes zīmols, kas ražo kvalitatīvus un ekskluzīvus apģērbus, kurus veidojusi grafiskā dizainere Aļona Bauska. Pārdomāta, atbildīga un ilgspējīga ražošana (pretstatā masu produkcijai) ir galvenās zīmola vērtības. Savukārt grafikas dizaina apvienības Rabit!! (Rūta Briede, Artis Briedis) radīto papīra produktu līniju Rabit!! Paper Goods raksturo izmeklēta, videi draudzīga papīra izvēle un rūpīgs roku darbs.

Modes zīmola QooQoo un Rabit!! Paper Goods piezīmju grāmatiņas būs pieejamas www.qooqoo.lv mājas lapā no 2. aprīļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!