Foto: Publicitātes foto
Dabīgās kosmētikas ražotājs MADARA Cosmetics nācis klajā ar jauniem produktu efektivitātes radītājiem un unikālu, zinātniski apstiprinātu pretnovecošanās produktu līniju Time Miracle. Tā portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji. Pārvēršot prezentāciju par dabas koncertzāli un skanot Ingus Ulmaņa dziedāšanai, zīmols prezentēja sadarbībā ar LU Bioanalītisko un biodozimetrijas metožu laboratorijas pētniekiem veiktā darba rezultātu.

Kosmētika MÁDARA tiek ražota Latvijā, izmantojot augus, kas iegūti Ziemeļeiropas reģionā. Pirms pieciem gadiem MÁDARA bija dabīgās kosmētikas nozares pieteikums pašmāju tirgū, taču tagad gan produktu iepakojuma dizaina, gan sastāva dēļ kļuvis par lojālu zīmolu arī Ziemeļeiropā.

Produktu sastāva koncepts – augi no Ziemeļeiropas reģiona – izvēlēts, balstoties uz atziņu, ka ziemeļu vasaras ir daudz īsākas un skarbākas, augi ir spiesti sakoncentrēt visu savu spēku uz tiem atvēlēto īso ziedēšanas laiku, bet rezultātā ievākšanas brīdī ir īpaši bagāti ar aktīvajām vielām. Šī atziņa visu zīmola pastāvēšanas laiku ir tikusi pierādīta arī praksē, radot kopšanas līdzekļus, kas ir spēcīgi, iedarbīgi un piemēroti ikdienas kopšanā.

Tagad ražotājs prezentējis zinātnisku pētījumu rezultātus, kas apliecina dabīgās kosmētikas iedarbību arī uz novecošanās procesiem. Izmaiņas produktu dizainā ir turpinājums stāstam par zaļo domāšanu savienojumā ar kvalitāti un profesionalitāti, kā arī ir panākti vēl dabai draudzīgāki risinājumi.


SIA "MADARA Cosmetics" valdes priekšsēdētāja Lotte Tisenkopfa-Iltnere uzsver - "Pirms sešiem gadiem zīmola stāsts sākās ar vēlmi radīt drošu kosmētiku pašmājās. Kosmētiku, kuras sastāvā būtu mūsu pašu reģionā vākti augi un ziedi, kuru pozitīvās īpašības jau zināmas vēsturiski. Šodien šo mūsu sākotnējo pārliecību un ticību papildina gadu gaitā iegūtie dati, kas apliecina izmantoto dabas produktu unikālo sastāvu un to pozitīvo ietekmi uz cilvēka ādu. Tagad tas viss kopā ir vainagojies ar jau sen klientu pieprasītu pretnovecošanās produktu līniju – TIME MIRACLE. Līniju, kas ir būtisks solis dabīgās kosmētikas nozarē, pateicoties izmantotajiem specifiskajiem dabas produktiem un izstrādātajai formulai. Zīmīgi, ka tikai tagad sākam kosmētikā izmantot augu ar nosaukumu madara. "

Jaunie produkti pieejami tirdzniecībā kopš 17.augusta visos MÁDARA zīmola veikalos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!