Foto: Publicitātes foto
Uz SockBox (Amoralle) jaunākās kolekcijas skati, kas tika demonstrēta Rīgas Modes nedēļas ietvaros, tika aicināti starptautiska mēroga viesi. To vidū bija arī meksikāņu izcelsmes Parīzē dzīvojošā modele, stiliste, blogere Denni Elias, kas uz Amoralle skati devās Ineses Krūmiņas radītā tērpā.

Denni Elias ir pazīstama kā Chicmuse - modes gardēžu aprindās populārā bloga www.chicmuse autore. Viņa ir piedalījusies koppropjektos ar tādiem grandiem kā "Dolce & Gabbana", "Manolo Blahnik", "Vogue", "Versace"", Glamour.com" u.c.

Denni Elias ir zīmolu TOD's, Kenzo, American Apparel reklāmas seja. Viņa arī žurnāla "Nylon" stila balvas ieguvēja. Regulāri redzama Vogue, Grazia, Glamour, Elle u.c. modes žurnālu stila lapās.

Savam blogam intervējusi zvaigznes - piemēram, modes dizaineri Donotellu Versači, "Vogue Italia" redaktori Francai Sozzani. Blogere paudusi sajūsmu par pasākumu un jo īpaši - par iespēju ietērpties Latvijas zīmola tērpā. Fotogrāfijās redzama tērpa pielaikošana Dome Hotel. Tērps ir no tikko Rīgas Modes Nedēļā prezentētās Amoralle pavasara/ vasaras kolekcijas.


'Amoralle' skate Rīgas Modes nedēļā izvērtās par īstu notikumu - to apmeklēja rekordliels skaits interesentu, un jaunās kolekcijas tērpi saņēmuši bezgala daudz atzinības un slavinājumu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!