Foto: DELFI
Sievietēm ir plašs dažādu ieroču arsenāls, lai radītu ilūziju par tievu, smalku ķermeņa uzbūvi - savulaik tie bija masīvi plecu polsteri, platformas kurpes, kuplas frizūras vai pat vienkārši garš un plecīgs vīrs pie sāniem. Jaunākā mode iesaka ikdienas gaitās doties ar somiņu krietna čemodāna izmērā.

Jaunās tendences karognesēja ir britu dziedātāja un modes dizainere Viktorija Bekhema - viņa vienmēr izskatās vēl tievāka un sīkāka savu iecienīto milzīgo rokassomu dēļ.

Milzu somiņām neapšaubāmi ir arī savi trūkumi, jo reti kurai modernai sievietei ikdienā līdzi jāstaipa visa iedzīve. Savukārt lielajos koferos atrast lūpukrāsu vai piezīmju blociņu patiešām ir sarežģīti. Tāpat tās parasti ir visai smagas, bet dāmām vienlaicīgi jāsaglabā līdzsvars augstpapēžu kurpēs.

Izdevuma "The Daily Mail" modes žurnāliste veikusi mazu eksperimentu, vienkārši nosverot savu ikdienā nēsājamo somu (tiesa gan, tajā ietilpst portatīvais dators, kosmētika, iešļūcenes, divi tālruņi, maciņš, atslēgas un grāmata mīkstos vākos), un tā izrādījusies gandrīz 20 kilogramus smaga.

"Šādas somas, kas atsauc atmiņā reiz populārās dizaineru mugursomas, apgrūtina iekāpšanu lidmašīnā un rodas iespaids, ka arī automašīnā bērniem vairs nepietiek vietas," ironizē žurnāliste.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!