Foto: DELFI
Zīmols 'Vaide' prezentējis savu jaunāko pavasara vasaras kolekciju, demonstrējot arī īpašo Premium klases kolekciju "Monic by VAIDE", kas tapusi sadarbojoties ar itāļu modes dizaineriem.

"Monic by Vaide" – kolekcija tapusi pateicoties itāļu un latviešu modes dizaineru pūlēm un mīlai, kuriem skaitums, stils un inovācijas ir ikdienas dzīves neatņemama sastāvdaļa.

Kolekcijas tērpi veidoti no visaugstākās kvalitātes audumiem. Tie ir tērpi sievietēm, kuras necieš vienmuļību. Šie tērpi apvieno sevī modernisma tradīcijas, Rīgas drēbnieku meistarību un audumu izgatavošanas jaunākās tehnoloģijas. Jaunā kolekcija piedāvā Premium klases aksesuāru plašu klāstu. Īpašu uzmanību lūdzam pievērst dabīgā akmens daudzveidīgajām krellēm.


Jau 20 gadus zīmola "Vaide" apģērbu pircējas ir pašpārliecinātas sievietes, kas ciena pārdomāta dizaina un komforta apvienojumu, uzsver zīmola pārstāvji. Zīmolam ir veikali ne tikai Baltijā, bet arī Ukrainā un Krievijā. Jaunākais veikals Kr.Barona un Ģertrūdes ielu krustojumā ir jau 13. zīmola veikals, kas apliecina, pircēji labprāt izvēlas Latvijā ražotu apģērbu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!