Foto: PantherMedia/Scanpix

Iedvesmojoties no diskusijas portālā Cālis.lv, lasītājām daloties pārdomās par svarīgākajiem apģērbiem, no kuriem iespējams veidot savu unikālo stilu, piedāvājam stilistu biežāk ieteiktās lietas, kam noteikti būtu jābūt ikvienas sievietes garderobē.

Teicami pieguļoši džinsi

Džinsi, kas "sēž" uz auguma tā, ka rada iespaidu, ka tie šūti speciāli tev, ir viena no svarīgākajām sievietes garderobes sastāvdaļām. Variējot ar detaļām un aksesuāriem, kā arī apģērbiem, ar ko tos kombinēsi, iespējams panākt visdažādāko izskatu, neatsakoties no komforta.

Zīda blūze

Zīda blūze ir klasiskā baltā t-krekla mūsdienīgākā radiniece. To kombinējot ar ikdienišķu vai greznāku apģērbu, vari doties uz visdažādākajiem pasākumiem.

Klasiska piegriezuma svārki

Katras sievietes garderobē jābūt svārkiem "visiem gadījumiem". Ņem vērā, ka tiem uz tava auguma jāizskatās teicami, izceļot vajadzīgo un slēpjot lieko, tāpēc nežēlo ne laiku, ne resursus, lai atrastu patiešām kvalitatīvus svārkus, kas izskatīsies lieliski!

Mazā, melnā vakarkleitiņa

Ar to nekad nenošausi greizi, mazinot arī galvas lauzīšanu par kārtējā pasākuma dreskoda ievērošanu.

Liela, ērta soma

Atvēli laiku un līdzekļus, lai iegādātos kvalitatīvu somu, kura no modes neiezies arī tuvāko piecu gadu laikā un kurā vari ērti salikt tev ikdienā nepieciešamās lietas.

Kamieļkrāsas mētelis

Mētelis kamieļkrāsā ir viena no klasiskākajām garderobes sastāvdaļām. Labi piegriezts, tas padarīs izskatu elegantu un liks justies kā filmu zvaigznei

Ādas cimdi

Klasiski, īsi, gari – ādas cimdi savu vietu modes pasaulē ir noturējuši dekādēm ilgi.

Klasiskas kurpes uz vidēji augsta papēža

Klasiska fasona kurpes uz vidēji augsta papēža derēs gan darbam, gan ballītēm, gan svinīgām vakariņām un pat svinīgiem pasākumiem.

Klasiskas bikses

Klasiskas bikses vari papildināt ar žaketi un blūzi, apmeklējot darbu, kā arī seksīgu topiņu, dodoties uz ballīti. Variāciju ir daudz!

Ikdienas kleita ziedu rakstā

Eleganta, krāsaina kleita velkama uz dažādiem pasākumiem, kā arī tā akcentēs tavu sievišķību un lielāko lepnumu – kājas.

Skatienu piesaistoša šalle

Koša šalle, kas atdzīvina tavu seju ir viens no vērtīgākajiem aksesuāriem.

Tumšs džemperis

Stilīgs džemperis, kas akcentē tavas figūras plusus, ir vērtīga investīcija. Ar džemperi vari panākt gan klasisku, gan pancisku stilu, tāpēc izvēlies to rūpīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!