Foto: Privātais arhīvs
Modes un skaistumkopšanas pasaulē tendences nereti mainās vēja spārniem. Tomēr ir arī paliekošas vērtības, kas "izdzīvo" vairāku sezonu garumā. Tās apkopotas portālā glamour.com.

Četrdesmito stils

Pērnajā gadā īpašu popularitāti iemantoja pagājušā gadsimta četrdesmitajiem gadiem raksturīgs grims un matu sakārtojums. Tie savu aktualitāti nezaudēs arī šogad, par sezonas hitu kļūstot viļņaini ieveidotiem matiem, kas atsprausti uz vienu sānu.

Nagu lakas ar spīdumiem

Nagu lakas ar spīdumiem, perlamutru un nagu lakas – „hameleoni” būs ne mazāk aktuālas arī šī gada ballītēs un citos saviesīgos pasākumos.

Dabisks izskats

Grims, kas uzklāts tā, it kā tu nebūtu krāsojusies vispār, patīk ne tikai vīriešiem, bet arī skaistumkopšanas ekspertiem visā pasaulē – ar vieglu tušas pieskārienu akcentētas skropstas un caurspīdīgs pūderis vaigiem būs labākā izvēle.

Zirgastes

Kas gan var būt labāks un ērtāks, kā zirgaste steidzīgā dienā? Akcentē to ar interesantu gumiju vai paslēp to vispār zem matu šķipsnas, savukārt brīvos matus sabužini nekārtīgās lokās.

Biezas uzacis

Tievo diedziņu uzacu laiki pagājuši uz neatgriešanos! Akcentē savas uzacis ar piemērota toņa ēnām vai zīmuli, neaizmirsto par matiņu saķemmēšanu un nogludināšanu ar želeju, tā panākot mežonīgu un reizē koptu izskatu.

Pasteļtoņi grimā un matos

Pasteļtoņi šosezon būs aktuāli ne tikai apģērbā. Tie savu popularitāti nav zaudējuši arī grimā un matu sakārtojumos. Akcentē šķipsnas, iekrāso galus – ļauj vaļu fantāzijai!

Burgundijas toņa acu ēnas

Šī krāsa nebūs pārāk koša, tomēr teicami izcels visu krāsu acis, padarot skatienu intensīvāku un acis – lielākas.

Zēngalviņas

Gan modes skatēs, gan dažādos saviesīgos pasākumos – it visur manāmi īpaši īsi matu griezumi. Tos izvēlas gan aktrises, gan dziedātājas, un pārējās sievietes labprāt seko šim piemēram.

Minimālisms arī manikīrā

Līdzīgi caurspīdīgam grimam, ne mazāk aktuāls ir vienkāršs manikīrs – maigi rozā nagi vai franču manikīrs – izvēlies pati!

Izspūruši mati

Netaisnoti un it kā dabiski izžuvuši mati arī šogad būs viens no populārākajiem matu sakārtojumiem. Nepūlies ar veidošanu un reizē saudzē savus matus, ļaujot tiem izžūt pašiem.

Kaķenes acis

Kaķa acij raksturīgā līnija piedzīvo savas popularitātes virsotnes – iezīmē to ar dažādas tekstūras laineriem vai acu zīmuļiem, pielāgojot to savas sejas un acu formai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!