Foto: Publicitātes foto
Pārāk mazs krūšu izmērs ir teju katras sievietes problēmjautājums numur viens. Ne katra daiļā dzimuma būtne gatava gulties zem ķirurga skalpeļa, lai krūtis palielinātu, tādēļ apakšveļas ražotāji radījuši revolucionāru krūšturi, kas spēj palielināt krūtis pat par trīs izmēriem, vēstī "Daily Mail".

Kā uzsver "Triple Boost Ultimate Cleavage bra" radītāji, konkrētais krūšturis ir veselībai un finansēm krietni draudzīgāka krūšu palielināšanas alternatīva, jo izmaksā vien 38 eiro un ir tikpat efektīvs kā implantu ievietošana.

Šai sakarā nesen veikta arī aptauja, kurā trīs ceturtdaļas dalībnieču atklāja, ka ik dienas valkā krūtis palielinošu veļu, kā arī katra septītā sieviete atklāja, ka nejūtas apmierināta ar savu krūšu izmēru.

Izmēģināt revolucionāro krūšturi tā ražotāji aicināja nejauši izvēlētas sievietes no sava Twitter profila sekotāju loka, kuras tika norādījušas, ka vēlas tuvākajā laikā veikt krūšu palielināšanas operāciju.

Rezultātā tika secināts, ka jaunais krūšturis mainījis ļoti daudz sieviešu domas par operācijas veikšanu, liekot no tās atsacīties, implantu ievietošanas vietā izvēloties valkāt jauno veļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!