Foto: Publicitātes foto
Pirmdien, 3. februārī, peldkostīmu dizaina zīmols "Collar" laiž klajā jaunu peldkostīmu un aksesuāru līniju "Black line", portālu "Delfi" informē zīmola pārstāvji.

Līdzīgi kā katrs velkam parakstu ar sev raksturīgu un individuālu līniju, arī "Collar" sevi spilgti "uzliek uz lapas" un definē savu konceptu. "Collar" ir pārsteidzošu vietu un stāstu iedvesmots kopējais dizaina peldkostīms. 

Saglabājot savu raksturiezīmi – apkaklīti, "Collar" jaunā "Melnā" līnija piedāvā zīmolam vēl neraksturīgas tendences – divdaļīgus peldkostīmus un aproces, un turpmāk peldkostīmu kolekcijām paralēli tiks radīti arī aksesuāri.

"Collar" nedefinē sievieti pēc tās arējām aprisēm, sejas vaibstiem, nodarbošanās vai vecuma, bet strikti iezīmē īpašības, kuras tā iemieso. "Collar" neveido peldtērpus ķermenim, bet ietērpj personību – spēcīgu, neatkarīgu, sievišķīgu un pārliecinātu individualitāti.

Askētiska piegriezuma tērpi radīti, lai izceltu valkātājas nesamāksloto un unikālo personību, piedāvājot vienkāršas formas un siluetu, sapludinot grafiskas un ģeometriskas līnijas un laukumus, balto un melno. "Melnās" līnijas modeļi "Bold", "Italic" un "Underline" ir radīti, lai izceltu zīmola drosmes, spara un dzīves spēka tekstu.

Peldkostīmu zīmols "Collar" Latvijas modes arēnā sevi pieteica 2012. gada vasarā, izlaižot kopējo peldkostīmu kolekciju. Ar katru kolekciju "Collar" vēsta jaunu stāstu, iedvesmojoties no neparastām vietām, nodarbēm un personības īpašībām, kas sākotnēji var šķist nesavienojamas ar peldkostīmu dizainu, bet tikai sasaistot neparastas lietas, spējam rast jaunus iespaidus, atklāt nepieredzētas sajūtas un raisīt vaļu fantāzijām. 

"Collar" stāsta un rada sapņojot, un peldkostīms šajā procesā ir izteiksmes līdzeklis.
Zīmola tērpi un aksesuāri ar rokām darināti Latvijā.

Jaunās līnijas peldkostīmu modeļus iespējams iegādāties "Creative Latvia", madamekuku.com un etsy.com interneta veikalos. Sekot "Collar" jaunumiem iespējams zīmola mājaslapā un Facebook lapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!