Foto: DELFI
Starptautiskais modes preču zīmols H&M paziņo par veikala atvēršanu modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" – Mūkusalas ielā 71, Rīgā, š. g. 26.04. plkst. 11.00. Pirmie 50 rindā stāvošie klienti saņems H&M dāvanu karti EUR 20 vērtībā (LVL 14,06).

"Līdz ar jaunā H&M veikala atvēršanu "Rīga Plaza", lepojos, ka savus klientus Latvijā vienlaikus iepazīstinām arī ar H&M Home mājas preču līniju. Tagad mūsu klientiem ir vēl labākas iespējas izvēlēties sev ērtāko un tuvāko veikalu, lai iegādātos modi un kvalitāti par vislabāko cenu. Ļoti lepojamies arī ar izveidoto komandu, ko veido gan mūsu pieredzējušie, gan jaunie darbinieki," teic H&M Baltijas valstu un Somijas vadītāja Marika Pīko.

H&M veikals "Rīga Plaza" būs izvietots divos stāvos, un teju 2900m² plašajā veikalā būs iespējams iegādāties modi visai ģimenei, kā arī mājām. Atverot H&M veikalu "Rīga Plaza", tajā tiks piedāvāta arī H&M Conscious® modes preču kolekcija sievietēm, kas veidota no ilgtspējīgākiem materiāliem, piemēram, organiskās kokvilnas, Tencel® un kaņepju šķiedras.

Papildu jau minētajām dāvanu kartēm pirmajiem 50 klientiem, atvēršanas svētkiem par godu laikā no 26.04.–01.05., H&M veikals "Rīga Plaza" visiem klientiem, kuri iepirksies vismaz par EUR 50 (LVL 35,14), dāvās EUR 10 (LVL 7,03) atlaidi. H&M veikala "Rīga Plaza" darba laiks: P.–S. 10.00–21.00., Sv. 10.00–20.00.

Pirmie H&M veikali durvis vēra 2012. gada rudenī un šobrīd uzņēmums piedāvā modi un kvalitāti par vislabāko cenu jau 4 veikalos Latvijā. Pēc H&M veikala atvēršanas "Rīga Plaza" aprīlī, H&M plāno rudenī atvērt veikalu t/c "Domina Shopping".

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!