Foto: PantherMedia/Scanpix
Ideāls peldkostīms vairo pārliecību par sevi gan baseinā, gan pludmalē.

Resurss "Kleo.Ru" publicējis ārvalstu ekspertu apkopotus padomus ideāla peldkostīma iegādei.

Portāls "Delfi" piedāvā iepazīties ar pieciem no tiem.

Dodieties uz veikalu labā garastāvoklī


Foto: AFP/Scanpix

Lai atrastu piemērotu peldkostīmu plašajā veikalu piedāvājumu klāstā, reizēm vienkārši jābūt labā garastāvoklī. Nevajadzētu ēst sāļus produktus pirms došanās bikini meklējumos - sāļu ēdienu dēļ var pūsties vēders. 

Vislabāk pirms došanās peldkostīma meklējumos parūpēties par iedegumu un bruņoties patīkamām domām par jūru - tas viss palīdzēs izvēlēties peldkostīmu pat tad, ja to darīsiet neizejot no mājas - internetā. 

Aizmirstiet par savu izmēru


Foto: PantherMedia/Scanpix

Nemitīgi domājot par izmēru, viegli var pazaudēt galveno mērķi - ideāla peldkostīma atrašanu. Nav svarīgi, vai jums vajadzētu pieņemties svarā vai notievēt, jādomā ir par to, kas jums piestāv. 

Vēlams pārliecināties, ka peldkostīma augša ir ērta un labi notur krūtis. Jāatceras - ja peldkostīma knapi ietilpstat peldkostīmā garderobē, pludmalē tas labi nebeigsies. Savukārt biksīšu daļa var būt apspīlētāka, jo tā izstaipīsies pēc dažām peldēšanās reizēm. 

Galvenais nav mode, bet figūra


Foto: stock.xchng

Pat gadījumā, ja sajūsmu izraisa modeles ļoti atklātos peldkostīmos, tas nenozīmē, ka tāds peldkostīms labi izskatīsies uz katras figūras. Nepieciešams reālistiski novērtēt savus parametrus un nekļūt par modes upuri, ja jaunākās modes tendences jums nepiestāv. 

Pareizie akcenti


Foto: Vida Press

Ja nav ne jausmas, kāds peldkostīms ir ideāls, ir vērts padomāt, kurai savai ķermeņa daļai vēlaties pievērst uzmanību. Koši raksti vai drosmīgs dizains palīdzēs izcelt skaistas krūtis vai dibenu, taču nevajadzētu akcentēt vis. Ja jūsu lepnums ir skaistas kājas - izvairieties no dziļiem izgriezumiem un atklātas peldkostīma augšdaļas, pretējā gadījumā kājas paliks nepamanītas. 

Vienkrāsaini modeļi - kuplu formu īpašniecēm


Foto: Vida Press

Vienkrāsaini peldkostīmi tumšās krāsās lieliski derēs kuplu formu īpašniecēm. Vislabāk uz auguma izskatās sintētiskie materiāli. Tāpat - jāņem vērā, ja ir kuplas krūtis, nepieciešamas platas un ērtas krūštura lencītes. Tāpat derēs peldkostīms, kuram aizdare ir uz skausta, tomēr tādu nevajadzētu izvēlēties platu plecu īpašniecēm. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!