Foto: ASOS
Izlaidumu ceremonijas nereti sagādā galvassāpēs ne tikai to absolventiem, bet arī viesiem - kā izvēlēties piemērotu apģērbu, kas pēc vienas vilkšanas reizes netiks noglabāts skapī mūžīgai aizmirstībai? Iepazīsties ar trīs izlaiduma tērpu idejām, kā posties to viesiem!

Valdzinoša un koķeta romantika

Ne velti valda uzskats, ka sievietes visglītāk izskatās tieši kleitās. Izvēloties augumam piemērotu tērpu, vari izcelt savu sievišķību un skaistumu, kā arī veiksmīgi maskēt trūkumus.

Bez tam - ja ikdienā lielākoties valkā bikses, tad svētku diena patiesi ir lieliski piemērota, lai uzvilktu ko īpašu un ļautos valdzinošajai koķetei un romantiķei, kas tevī mīt!

Klasiska elegance

Ja esi klasiska stila piekritēja un uz izlaidumu nākas doties tieši no darba, pieturies pie sevis iecienītākajiem apģērbiem, vien papildinot tos ar košiem aksesuāriem, drosmīgākām krāsām vai, tieši otrādi, ģērbjoties viena toņa paletē - tas tērpam piešķirs svinīgāku noskaņu un atsvaidzinās tavu ierasto izskatu.

Dzirkstoša jaunība

Ja esi uzskatos brīva un jauneklīga būtne, kā arī labprāt ģērbies radoši, arī, apmeklējot izlaidumu, vari ģērbties savā ierastajā manierē - vien atceries, ka tērps nedrīkst būt novalkāts un netīrs, kā arī tam tomēr jāapliecina tava piederība konkrētā pasākuma specifikai - tāpēc nekrīti galējībās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!