Foto: Publicitātes foto
2014. gada rudens - ziemas sezona pārsteidz ar mirdzošu un elegantu krāšņumu, kurš atmirdz daudzkrāsainu akmeņu gredzenos ar smalkiem slīpējumiem, kulonos un likteni veidojošos simbolos.

Krāsas

Šīs sezonas krāsu spektrs rotaslietās spēlējas no dziļi safīrzilā, smalka rozā līdz eleganti smaragdzaļam. Šie toņi mirdz īpaši izteiksmīgi, kad ar akmeni rotāto gredzenu papildina arī auskari vai kuloni vienā no šiem akmens krāsu toņiem. Savukārt noslēpumainais, dziļi melnais onikss šosezon redzams drosmīgās kaklarotās un aprocēs.

Aktuāli ir arī lielizmēra gredzeni ar daudzkrāsainiem akmeņiem. Apvienojot un kombinējot vairākus gredzenus, ir iespēja drosmīgi nēsāt tos kopā, vienlaikus darot to daudz elegantāk nekā jebkad agrāk. Gredzeni var būt papildināti ar žilbinošu sīku akmeņu jeb "pavé" pārklājumu un izsmalcinātiem art deco rotājumiem, kas šosezon ir izteikti modes elementi.

Formas

Dāmām, kas novērtē tīras un grafiskas formas un askētisku dizainu, patiks izsmalcināti keramikas gredzeni divos toņos ar visnotaļ klasiskiem mirdzošiem cirkoniem "pavé" akmeņu ielaidumos. Rotaslietas, ko piepilda grezni akmeņi, atstaro gaismu vispievilcīgākajā veidā pateicoties īpaši slīpētai formai.

Sekojot sezonas tendencēm, arī zīmola Thomas Sabo dizaineri radījuši daudzveidīgu gredzenu kolekciju šim rudenim un ziemai, iedvesmojoties no mūzām - gan no leģendārajām Holivudas dievietēm, gan no modernajām sievietēm ar viņu iekšējās pasaules uztveri, ko raksturo to personīgā cēloņu un seku kopsakarība jeb karma.

Elementi

Rotaslietas dažādu figūru formā ir vēl viena sezonas tendence: pūce ir gudrības un sievišķīgas elegances simbols, savukārt Āzijas mitoloģijā laimes karpa ir simbols drosmei, izturībai un pārliecībai.

Vienmēr aktuāli rotās ir sargājošie elementi, piemēram, Fatimas aizsargājošā roka un acs, jeb nazars ar navetes formā slīpētiem cirkoniem un mirdzošu hematītu kā aizsardzība pret ļaunām domām un gariem, kas mājo apkārt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!