Foto: DELFI

Modernas un kvalitatīvas mēbeles mājoklim, ergonomiski risinājumi mūsdienīgam birojam, oriģinālas dizaina lampas un gaumīgi interjera priekšmeti - tas viss un vēl vairāk šonedēļ apskatāms starptautiskajā mēbeļu, interjera un apgaismojuma izstādē Baltic Furniture 2014, kas līdz 5.oktobrim notiek izstāžu centrā Ķīpsalā.

Apskatot Baltijas ražotāju plašo piedāvājumu, izstādē pilnībā var nokomplektēt guļamistabu, viesistabu vai bērnistabu, kā arī atrast mēbeles vannas istabai, darbistabai, priekšnamam un pat dārzam. Sākot ar ēdamistabas galdu, dīvānu un skapi, līdz pat saskaņotām mēbeļu kolekcijām, kurās TV galdiņš ideāli papildina sekciju, savukārt sekcija – kumodi. Šogad pirmo reizi līdztekus mēbelēm un interjera aksesuāriem izstādē iespējams iegādāties arī modernus un inovatīvus apgaismojuma risinājumus, kas būs lielisks papildinājums noskatītajām mēbelēm. Piedāvājumā - gaismas ķermeņi mājokļu, biroju, lielveikalu, kafejnīcu, restorānu, viesnīcu un āra teritoriju iekārtošanai – dažādu formu, izmēru un krāsu.

Vienlaikus ar mēbeļu izstādi Ķīpsalā notiek Rīgas starptautiskā dizaina izstāde Design Isle 2014, kurā Baltijas dizaineri prezentē oriģinālas mēbeles, interjera un grafiskā dizaina darbus, modes aksesuārus un dzīvesstila produktus - stilīgu vannu diviem, oriģinālus gultas galvgaļus, tamborētus sēžampufus, kumodi ar 3D printētiem rokturiem, lampas dārgakmeņu formā.

Abas izstādes Ķīpsalā notiek līdz 5.oktobrim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!