Foto: Shutterstock
Sabirzis pūderis un izžuvusi skropstu tuša nereti sagādājusi galvassāpes teju katrai sievietei. Iepazīsties ar like.com apkopotajiem padomiem, kā šīs un vēl citas kosmētikas lietošanas neveiksmes novērst ar gluži vienkāršiem paņēmieniem!

Sabirzušas acu ēnas

Saberz ēnas vēl smalkāk, radot pūdera struktūru. Pievieno tām šņabi, izveidojot pastas konsistenci. Ļauj ēnām 15 – 20 minūtes žūt, tad aptin iepakojumu ar pārtikas plēvi un uzmanīgi piespied masu, to noblietējot. Pēc tam noņem plēvi un ļauj ēnām žūt visu nakti.

Sabirzis pūderis, vaigu sārtums

Rīkojies līdzīgi, kā gadījumā ar acu ēnām, vien pievienojot vairāk alkohola, ļaujot pūderim ilgāk žūt un uzmanoties ar pārāk stipru noblietēšanu, lai pūderis nesabirztu atkal.

Vecs pūderis

Lai pagatavotu tonējošu mitrinošu krēmu, veco pūderi smalki saberz un sajauc ar losjonu.

Veca nagu laka

Pievieno 3 līdz 5 acetona pilienus nagu lakai un kārtīgi to sakrati!

Izžuvis laineris vai krēmveida ēnas

Pievieno produktam vienu pilienu bērnu eļļas un samaisi.

Izkususi lūpukrāsa

Pieturot sakusušo lūpukrāsas daļu ar vates plāksnīti, ar šķiltavām uzkarsē pārējo lūpukrāsu, tad piespied tai nolauzto, izkusušo galu un izveido formu. Ieliec lūpukrāsu ledusskapī uz stundu un ļauj sacietēt!

Izžuvusi skropstu tuša

Pievieno trīs pilienus bērnu eļļas tušai un ar otiņu to rūpīgi samaisi. Vēl vari tušu ielikt karstā ūdenī, kas to padarīs lietojamu uz pāris dienām.

Iztukšotas smaržas

Ja tev ir smaržas, kuras vairs nav iespējams iepūst, atskrūvē vāciņu un piejauc tās ķermeņa losjonam bez aromāta. Tā būsi ieguvusi smaržīgu krēmu.

Lēts acu zīmulis

Ja esi nopirkusi nekvalitatīvu acu zīmuli, kas krāso vāji, nedaudz izkausē to, turot pie šķiltavu liesmas, un tad ļauj tam atkal sacietēt! Rezultātā līnija būs krietni treknāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!