Foto: Shutterstock
Ne katra no mums ir apveltīta ar dabiski pilnīgām lūpām, tomēr ikviena sieviete var tās padarīt apjomīgākas, prasmīgi lietojot grimu. Ja arī tu vēlies lūpas padarīt pilnīgākas, neizmantojot tās palielinošas injekcijas, iepazīsties ar "Women's Health" apkopotajiem grima ekspertu noslēpumiem!

Konsīleris

Tieši prasmīga konsīlera lietošana rada vajadzīgo efektu lūpu palielināšanai. Uzklāj to apakšlūpas centrā un viegli izpludini, reizē, neskarot apakšlūpas malas. Gaišajai krāsai jābūt tikai un vienīgi vidusdaļā!

Lūpu zīmulis

Ja vēlies pilnīgākas lūpas, obligāti novelc kontūras ar lūpu zīmuli. To darot, vari nedaudz krāpties un līniju novilkt ārpus reālās lūpu kontūras, tomēr uzmanies no pārspīlēšanas!

Kad līnijas apvilktas, maigi iekrāso lūpas, lai tās ir vienā tonī ar kontūrām!

Pasteļtoņi

Ja vēlies pilnīgākas lūpas, krāso tās maigos un neitrālos toņos, savukārt izvairies no tumšām un košām krāsām, kas muti padarīs mazāku. Tāpat nav ieteicams lietot pavisam gaišu lūpu krāsu – tā liks tavām lūpām pazust, saplūstot ar ādu.

Spīdums

Neliels daudzums lūpu spīduma liks tām mirdzēt un sniegs vajadzīgo palielināšanas efektu. Vari to uzklāt vai nu tikai apakšlūpas vidū, līdzīgi kā konsīleri, vai arī nokrāsot visas lūpas.

Izgaismo

Svarīgs triks, ko nereti nezinām, ir lietot izgaismojošu līdzekli vai konsīleri uzkalniņā virs augšlūpas centra. Tas acumirklī piešķirs vizuālu apjomu augšlūpai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!