Foto: Shutterstock
Nav noslēpums, ka par mūsu personību ļoti daudz pasaka ne tikai vide un cilvēku loks, kādā labprāt uzturamies, bet arī mūsu ārējais izskats, tai skaitā, apģērbs. Šai sakarā "Forbes", konsultējoties ar stila ekspertiem un psihologiem, piedāvā interesantus faktus, ko par tevi atklāj tavs ģērbšanās stils.

Tu glabā ikvienu apģērba gabalu, kas jebkad iegādāts

Foto: Shutterstock

Tev ir tendence turēties pie pagātnes, tās notikumiem un atmiņām, tāpēc drēbēm tavās acīs ir arī sentimentāla nozīme. Rezultātā skapis ir piebāzts, bet vilkt īsti nav, ko. Šai sakarā tomēr ieteicams izmest visu, kas ir novalkāts vai vairāk neder, tā atbrīvojot vietu arī jauniem notikumiem savā dzīvē.

Tu valkā neitrālu apģērbu, izvairies no aksesuāriem

Foto: Scanpix

Tev ir bail sev pievērst lieku uzmanību, tomēr ar rutīnu, kādā dzīvo pēdējā laikā, arī neesi īsti mierā. Maini savu ikdienu, sākot ar jauniem hobijiem, piemēram, skriešanu vai jogu, kā rezultātā, pat nemanot, arī tava garderobe kļūs spilgtāka.

Tu valkā drēbes, kas tev ir par lielu

Foto: Shutterstock

Tu kavējies atmiņās par apģērbu, kāds tev derēja agrāk, arī savu augumu neredzot tā, kā to redz citi. Dodies uz veikalu ar godīgu draudzeni, un abas kopā piemeklējat drēbes, kas tev der un izceļ auguma skaistākās vietas.

Tev nereti aizrāda par pārlieku izaicinošām drēbēm

Foto: Shutterstock

Ja nespēj izlemt, ko vilkt mugurā, kā rezultātā esi "pārpucējusies" vai ģērbusies pārāk pikanti nepiemērotos pasākumos, pirms iziešanas no mājas, apsver, kādu tēlu vēlies par sevi radīt ar apģērba palīdzību un izmanto to kā instrumentu. Atceries, tas nepadarīs tevi mazāk pamanāmu vai garlaicīgu!

Tu ģērbies neatbilstoši vecumam

Foto: Shutterstock

Tu centies parādīt, kāds ir tavs vecums pēc sajūtām, bet rezultātā esi iestrēgusi starp iekšējo un reālo gadu skaitu, nejūtoties komfortabli. Lai mainītu šīs emocijas, tiecies pretim reāliem mērķiem, piemēram, doties ceļojumā, iegūt algas paaugstinājumus, apgūt jaunu valodu, nevis koncentrējies uz gadu skaitu!

Tu vienmēr esi darba drēbēs

Foto: Shutterstock

Tu sevi vērtē pēc panākumiem darbā un profesionālo mērķu sasniegšanas. Tomēr par sliktu nenāktu arī kādu ar darbu nesaistītu īpašību atklāšana tevī – tam var palīdzēt radoši hobiji vai jaunu cilvēku iepazīšana.

Tu esi staigājoša brendu izkārtne

Foto: PantherMedia/Scanpix

Tev šķiet, ka cilvēki tevi vērtēs augstāk, ja demonstrēsi finansiālu labklājību un ekskluzīvas lietas. Tā vietā centies apkārtējo uzmanību izpelnīties ar savām rakstura īpašībām!

Tu staigā mājas drēbēs vai ērtos džinsos un kreklos

Foto: Shutterstock

Tu staigā mājas drēbēs vai ērtos džinsos un kreklos

Savas vajadzības un vēlmes tu stādi zemāk par līdzcilvēku paustajām, īpaši, ja rūpējies par mazuli. Centies no šī nelāgā paraduma atbrīvoties, jo laba mamma būs laimīga mamma, vai ne tā?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!