Foto: Shutterstock
Kā atsvaidzināt seju, krasi nemainot izskatu un kosmētikā netērējot kaudzēm naudas? Atbildi sniedz ārvalstu grima eksperti, piedāvājot četrus viegli īstenojamus trikus, kā pāris minūtēs nedaudz pamainīt savu izskatu. Lai veicas!

Izmēģini jaunu lainera krāsu

Ja piķa melna līnija gar acs augšējo plakstiņu ir tava izskata neiztrūkstoša sastāvdaļa, atsvaidzini to, nomainot lainera krāsu. Izmēģini tumši zilu, brūnu vai pat bordo krāsas toni. Starp citu, zilām acīm lieliski piestāvēs brūna krāsa, zaļām – lillā, bet brūnām acīm – zila.

Maini celiņu

Lai matiem piešķirtu kuplumu, pāršķir celiņu pretējā pusē, kā parasti. Tas ne tikai padarīs frizūru iespaidīgāku, bet arī ļaus tev uz savu seju paraudzīties no cita leņķa.

Izcel uzacis

Ja uzacis ikdienā krāso ar zīmuli, tā vietā izvēlies uzacu ēnas, pūderi vai tonējošu gelu, kas neizskatīsies tik uzkrītoši un radīs glītāku, koptāku un efektīgāku uzacu izskatu.

Nomaini skropstu tušu

Ja ikdienā lieto pagarinošu skropstu tušu, nomaini to pret kuplinošu, un otrādi. Atšķirīgais efekts mainīs tavu acu izskatu un, iespējams, ļaus atklāt kādu jaunu triku, kā izskatīties vēl skaistākai!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!