Foto: Shutterstock
Diez vai ir kāds bērns, kurš nevēlētos savu istabu iekārtotu interjerā ar mīļākajiem multfilmu varoņiem. Tā kā mazajām princesēm aktuāla ir rozā krāsa, pūkainas un spīdīgas lietas, tad multfilmas ''Hello Kitty'' atspoguļojums gan interjerā, gan dažādos priekšmetos, pilnībā atbilst šīm vēlmēm.

Dažādie interjeri, ko apkopojis portāls ''Architecture and Design'' pierāda, ka nav nepieciešamība istabu ierīkot tikai rozā toņos. Vēlamo rezultātu var panākt arī ar neitrālākām sienas krāsām, un rozā toņus var ieviest ar gultas veļu, aizkariem, lampām, mīkstajām mēbelēm, plediem, spilveniem, paklājiem, sienas bildēm un dažādiem aksesuāriem. Multfilmai atbilstošu noskaņu radīs arī iekarināti baldahīni virs gultas, interesanti apgaismojumi, neparastu izgriezumu spoguļi pie sienas, kā arī dekoratīvi akcenti.

Meiteņu bērnistaba, kas iekārtota multfilmas ''Hello Kitty'' noskaņā, ikvienai meitenei radīs sajūsmu un vēlmi atrasties savā istabā pēc iespējas ilgāk, tāpēc iedvesmojies no meitenīgo interjeru idejām un pārsteidz arī savu mazo atvasi ar pasaku valstības ieviešanu bērnistabā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!