Foto: Vida Press
Ja esi nogurusi no ierastā izskata, piedāvājam četras grima un frizūru idejas darba nedēļai dažādiem gadījumiem! Varēsi tās izmantot gan ikdienā, uzturoties birojā, gan dodoties uz kokteiļu vakaru ar draudzenēm nedēļas vidū. Idejas apkopojis "Glamour".

Dūmakainas acis un nevērīgs matu sakārtojums

Ja vēlies iegūt panciski sievišķīgu tēlu, izmēģini dūmakainas acis, vieglas lokas, kas saspraustas nekārtīgā matu mezglā un tēlu papildini ar ādas imitācijas apģērbu. Protams, uz darbu šādā izskatā tu visdrīzāk nedosies, taču izklaidēm ar draudzenēm tas piestāvēs ideāli.

Zilās krāsas valdzinājums

Vēl viena stila ideja vakara grimam radusies, iedvesmojoties no Kristenas Stjuartes tēla. Ja nebaidies no izteiksmīgām acīm, kas piesaistīs visu uzmanību, to krāsošanā izmanto tumši zilu toni, ar ko akcentēt skatienu.

Pārējam grimam un matu sakārtojumam gan ieteicams būt pēc iespējas askētiskākam, lai nerastos pārsātināts efekts.

Zeltainie toņi

Saules noskūpstīta āda, lūpas un mati atsauks atmiņā vasaru. Izmanto gan ikdienas, gan vakara grimā ēnas, lūpu spīdumu un bronzeri ar zelta apakštoni, kā arī matos vari ietonēt medus blondas šķipsnas.

Pieticība

Ikdienas izskatam lieliski piestāvēs pinumi, matu mezgli un copes, kā arī neitrāls grims - izvēlies vaigu sārtumu, pagarinošu skropstu tušu, sakop uzacis un neaizmirsti par lūpu spīdumu, ko uzklāt virs dabiska toņa lūpu krāsas. Tu izskatīsies svaiga un jauneklīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!