Foto: Vida Press
Par franču sieviešu eleganci un šarmu runāts neskaitāmas reizes. Ja arī tu vēlies iegūt tikpat neatvairāmu izskatu, uzlabojot savus apģērbu kombinēšanas un izvēles paradumus, iepazīsties ar mūsu apkopotajiem ieteikumiem, piedāvājot ģērbšanās trikus un stila noslēpumus, ko franču sievietes pārvalda teicami, tā uzburot netveramu eleganci un izsmalcinātību.

1. Ja esi gana drosmīga, kādu no gaidāmajiem pasākumiem apmeklē nevis ierastajā kleitā, bet gan elegantā bikškostīmā vai pat smokingā. Prasme rotaļāties ar vīrišķīgām detaļām un maskulīno tēlu radīs vajadzīgo efektu, neliekot tev zaudēt savu sievišķīgo trauslumu un pievilcību.

2. Atceries, ka mazāk ir vairāk. Izmanto izteiksmīgas rotaslietas un aksesuārus, neaizraujoties ar to skaitu. Savukārt, ja vēlies padarīt apģērbu ikdienišķi elegantu, pamanāmu detaļu vietā izvēlies askētiskas rotas un nianses, kas sniegs tādu pat efektu.

3. Izvēlies ērtus un kvalitatīvus apavus. Mokasīni, laiviņas, zābaki un sportiskā stila apavi sastopami katras franču sievietes garderobē, viņām rotaļājoties ar kontrastiem, ko rada šķietami nesavienojamu apģērbu, aksesuāru un stilu kombinēšana.

4. Kvalitatīva ādas jaka noderēs teju katram gadījumam un laikapstākļiem. Kombinē to ar džinsiem vai sievišķīgām kleitām un smagnējiem zābakiem, nodrošinot jau minēto spēlēšanos ar kontrastiem.

5. Atstāj savā tēlā vietu nekārtībai un nepabeigtības sajūtai. Izspūruši mati, līdz galam neaizšņorēti zābaki vai atpogāts krekls un atrotītas piedurknes. Brīvības sajūta un komforts ļaus tev jsuties ērti, acumirklī arī nodrošinot lielisku izskatu.

6. Ja esi gana drosmīga, lai valkātu tērpus, kas atkailina augumu, izvēlies to darīt gudri! Izteiksmīgs muguras izgriezums vai neparasta plecu līnija izskatīsies krietni elegantāk un oriģinālāk par dziļu dekoltē izgriezumu.

7. Lai padarītu koptēlu atšķirīgāku un nezaudētu izsmalcinātību, spēlējies ar kontrastiem, kombinējot smagnējas detaļas, faktūras un materiālus ar romantiskām un sievišķīgām niansēm!

8. Apģērbi, ko atradīsi katras franču sievietes garderobē:

Kardigans

Ērts, silts un komfortabls kardigans ne tikai papildinās tavu tēlu, radot mūsdienīgu izskatu, bet arī sasildīs vēsākās dienās, kurās mētelis, savukārt, būtu lieks. To iegādājoties, pievērs uzmanību kardigana garumam atkarībā no apģērbiem un aksesuāriem, ar ko to komplektēsi, kā arī izvērtē kakla līnijas dizainu. Ja esi slaida kakla īpašniece, vari atļauties ciešu apkaklīti, savukārt, ja vēlies kaklu vizuāli pagarināt, izvēlies tādu apģērbu, kam ir brīva un samērā atklāta krādziņa.

Zābaki

Zābaki lieliski iederēsies gan ziemas un rudens, gan arī gada siltās sezonas garderobē, ja, protams, izvēlēsies atbilstošu to stilistisku un materiālu. Īpaši aktuāli jau vairākas sezonas ir kombinēt zābakus ar romantiska stila apģērbiem – kleitām un svārkiem, kas darināti no viegla un gaisīga auduma, tā panākot stilīgu kontrastu.

Oversize stila džemperis

Valkā to ar jostu vai ļauj džemperim brīvi krist pār gurniem, apģērbu kombinējot ar džinsiem un oriģināliem aksesuāriem. Nav noslēpums, ka franču sievietes ikdienā izvēles komfortu, tāpēc ērts svīteris noteikti ierindojams viņu garderobes must have lietu sarakstā.

Blūzes un krekli

Lai panāktu īpašo šarmu un eleganci, izvēlies vienkāršus apģērbus, ko papildināt ar izteiksmīgām detaļām. Šai sakarā klasiska stila blūze vai balts krekls ir neiztrūkstošs elements franču sieviešu ikdienas garderobē.

Legingi

Gaumīgi kombinēti ar atbilstošiem apaviem, apģērbiem un aksesuāriem, kvalitatīvi legingi lieliski iederēsies gan ikdienas garderobē, gan brīvdienās, baudot atpūtu dabā. Svarīgākais priekšnoteikums, izvēloties legingus, ir izvērtēt savas figūras atbilstību to valkāšanai un piemeklēt šim apģērbam atbilstošus papildinājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!