Foto: Publicitātes foto/F64/DELFI
Neraugoties uz mānīgajiem un tik mainīgajiem laikapstākļiem aiz loga, ilgi gaidītā vasara beidzot ir pienākusi! Lai uzzinātu, kā šozen pošas Latvijā zināmas sievietes - mākslinieces, mūziķes un uzņēmējas -, "Delfi Viņa" uzdeva ekspresjautājumus par modi, sievišķību un sevis lutināšanu Ketijai Šēnbergai, Evijai Skultei, Agnesei Rakovskai un Binnijai.

Lūk, sabiedrībā zināmo sieviešu stila, labsajūtas un dzīvesprieka odziņas, no kurām vari iedvesmoties arī tu!

Ketija Šēnberga šovasar mazāku uzmanību pievērš modes tendencēm un aktualitātēm, vairāk koncentrējoties uz dažādu kultūras un izklaides pasākumu apmeklēšanu. Televīzijas raidījumu vadītāja uzsver, ka šovasar noteikti jāapmeklē "Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētki", kā arī jāskatās Latvijas Televīzijas raidījums "Lai top!".

Savukārt garšas kārpiņas var palutināt ar zemenēm, bet apģērbā nebaidīties izvēlēties komfortu. Tieši tāpēc Ketijas garderobē dominē ērti sporta apavi, dažādi peldkostīmi atpūtai brīvā dabā, kā arī cepures un krāšņi aksesuāri. Savu sievišķību viņa svin ar kleitām un sarkanu lūpu krāsu, bet koptēlu atsvaidzina ar dažādiem moderniem akcentiem, piemēram, saulesbrillēm.

Foto: Publicitātes foto

Aktrise Evija Skulte šovasar piekopj brīvo stilu, jo svarīgākais - lai būtu ērti. Kā atzīst Evija, viņas sievišķību stiprina no apkārtējiem saņemtie komplimenti. Aktrise atzīst, ka, ja jūtas pārliecināta par savu ķermeņa izskatu, tad jebkurā apģērbā jutīsies labi un sievišķīgi. Evija aksesuārus nenēsā un necenšas iespīlēties šaurā apģērbā, kā arī augstpapēžu kurpes valkā reti. Par saviem šīs vasaras apaviem Evija sauc "krokšus" un kedas.

Foto: Mārtiņš Zilgalvis/F64

Dziedātāja Agnese Rakovska par sava stila "odziņu" šovasar sauc spilgtus nagus ar aplikācijām. Agnese dod priekšroku šortiem ar augsto jostas vietu un augstpapēžu kurpēm – platformenēm. Sievišķīgi dziedātāja jūtas, kad uzvelk garos svārkus, augstpapēžu kurpes un skaistu apakšveļu ar mežģīnēm. Agneses top aktualitāte ir liela soma, kurā, kā viņa pati saka, "var salikt visu iedzīvi". Tāpat māksliniece dod priekšroku sportiskam apģērbam un apaviem, jo tie ir krāsaini un piestāv visam.

Foto: DELFI

Uzņēmēja un televīzijas raidījumu vadītāja Binnija atzīst, ka cenšas būt atbilstoša laikmetam. Viņa atklāj ka savu stilu nemaina jau ilgi, tāpēc ikdienā izvēlas melnbalto toņu gammu, iztiekot bez košiem rakstiem vai puķēm.

Tāpat Binnija atzīst, ka viņai sievišķīgai liek justies augstpapēžu kurpes, kā arī kā svarīgu faktoru sievišķības apzināšanai min vīrieti, kurš sievietei ir līdzās – tieši viņam ir jāliek savai dāmai justies sievišķīgai un skaistai!

Par šīs vasaras obligāto pirkumu Binnija sauc kvalitatīvus krēmus un lūpu balzamus. Tiesa, ejot iepirkties, Binnija gan visbiežāk nenopērk to, ko vajag, bet gan parasti ierauga kaut ko citu, kas dotajā mirklī šķiet sirdij tuvāks.

Foto: F64

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!