Foto: Publicitātes foto
Talsos notikusi pirmā zīmola "Betolli" modes skate "Stils. Atmosfēra. Sajūtas". Modes skate bija oriģināla un vienreizēja ar to, ka modeļu lomā iejutās arī paši dizaineri, sava krekla veidotāji, kā arī vairāki uzņēmēji. Katrs iznāciens tika interesanti pasniegts, to paspilgtinot ar piemeklētu mūziku un priekšnesumu iznāciena laikā, portālam "Delfi" vēsta modes skates rīkotāji.

Gatavošanās modes skatei aizņēma gandrīz četrus mēnešus, stāsta modes skates organizatori. Katrs no iznācieniem bija ļoti atšķirīgs, piemēram, kāds no modeļiem uz modes "mēles" devās ar skrituļdēli, kāds ar divriteni, ar dekoratīviem putniem frizūrā, ar savu suņuku, citam visas kurpes, svārki un mati bija vienās puķēs, bija pat eņģelis, laumiņa, milzīgs krāšņs putns un pat kāzu iznāciens.

Kopumā modeļu lomās iejutās 43 cilvēki, no dažādām pilsētām un dažādu profesiju pārstāvji, arī tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā uzņēmēji Marika Ģederte, Aigars Rostovskis, aktrise Dace Dēnava un mūziķis Roberto Meloni. Jaunākajai no modelēm bija tikai gads un trīs mēneši.

Modes skates laikā pirmoreiz plašākai sabiedrībai tika parādīti pirmie zīmola radītie polo krekli, kurus, tāpat kā kreklus, plānots piedāvāt iegādāties internetā, izmantojot polo krekla konstruktoru, kā arī apkaklītes četrkājainajiem draugiem ar pērlēm izšūtu suņa vārdu uz tās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!