Foto: AFP/Scanpix/Instagram

Viena no pasaules modes mekām viennozīmīgi ir Ņujorka. Tās iedzīvotāju nepiespiestais stils, elegance un pašpārliecinātība tā vien mudina noskaidrot, kas tieši ir mūsdienīgo pilsētnieču neatkārtojamā tēla pamatā. Iedvesmojoties no "Harper's Bazaar", apkopojām pāris ņujorkiešu stila tendenču, ko itin viegli savā ikdienas tēlā vari iekļaut arī tu.

Kvalitatīva ādas jaka, kas tiek valkāta visu gadu

Ņujorkā mītošajām sievietēm raksturīgs ne tikai elegants, bet arī mazliet roķīgs stils. To teicami nodrošina ādas jakas valkāšana, apģērbam tiekot kombinētam gan ar ierastajiem džinsiem un zābakiem, gan koķetām kleitām un iespaidīgām augstpapēžu sandalēm.

Melnās krāsas slavas gājiens

Melnā krāsa nudien nekad neizies no modes, un to uzskatāmi apliecina arī metropolē sastopamās sievietes. Tieši prasme valkāt melnas krāsas apģērbu, nepadarot to garlaicīgu, ir viena no ņujorkiešu panākumu atslēgām, veidojot sev raksturīgo ģērbšanās stilu. Papildini to ar spilgtiem aksesuāriem vai dažādām pelēkā un tumši zilā toņa nokrāsām.

Vismaz vienas pamanāmas kurpes

Ja esi atteikusies no savām augstpapēžu sandalēm komforta labad, pienācis laiks šo ieradumu mainīt! Vismaz laiku pa laikam atsvaidzini savu tēlu, pagarinot augumu par pāris centimetriem! Manīsi, ka ne tikai staltāka kļūs tava stāja, bet arī ierastā kleita pēkšņi izskatīsies krietni efektīgāk.

Tā īpašā soma

Piefiksējot Ņujorkā mītošu sieviešu ģērbšanās paradumus, nav iespējams nepamanīt visdažādāko stilu, materiālu un faktūru rokassomiņas, ko modīgās pilsētnieces vienmēr ņem sev līdzi. To cena, zīmols un lielums nav būtiskākais – svarīgākais ir atrast aksesuāru, kas pauž tavu personību un papildina tēlu, radot individuālu un neatkārtojamu noskaņu.

Neaizmirsti par aksesuāriem

Vienkāršākais veids, kā paspilgtināt pat visaskētiskāko ietērpu, ir piemeklēt tam atbilstošus aksesuārus. Nebaidies no pamanāmām rotām un to kombinēšanas vai, tieši otrādi, iztiec ar mazumiņu – eleganta ķēdīte un gredzens papildinās tavu tēlu un piešķirs tam vēl vairāk sievišķības.

Tik būtiskās nianses

Vērojot ņujorkietes, pamanīsi vēl kādu kopīgu tendenci – lielpilsētā dzīvojošās sievietes izceļas ar koptu ārējo tēlu. Grims, frizūra, manikīrs, pedikīrs – šķietami nemanāmas nianses, kas patiesībā veido kopējo noskaņu un ir neaizstājamas.

Ikoniskas saulesbrilles

Nav būtiski, vai tev tās patiešām ir nepieciešamas. Ņujorkā ir svarīgi, lai tās vienkārši piestāv tavai sejai. Atliek vien izvēlēties vēlamo formu, dizainu un rūpēties, lai noderīgais aksesuārs tev vienmēr būtu līdzi.

Pašpārliecinātība

Tieši šī stila iezīme ir pats būtiskākais raksturlielums, kas saistās ar modes mekas iemītniecēm. Pašapziņa ļaus tev ikvienu tērpu valkāt cēli un eleganti, tāpēc, pirms ietērpies nevainojamā apģērbā, parūpējies, lai justos par sevi pārliecināta arī bez tā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!