Foto: Kristaps Bardziņš

Aizvadītā trešdiena, 2. septembris, ikvienam smaržu pasaules entuziastam bija īpašs datums, jo ne tikai citviet pasaulē, bet arī tepat, Latvijā, norisinājās jaunā Dior Sauvage vīriešu aromāta prezentācija, kurai par godu u/v Stockmann kosmētikas nodaļa visa vakara garumā tika piepildīta ar enerģisku mūziku, pozitīvām emocijām un, protams, ilgi gaidītā aromāta smaržu. Lai iepazītos ar jauno aromātu, universālveikalā pulcējās vairāki desmiti interesentu, tostarp arī pašmāju mediju pārstāvji, skaistumkopšanas un modes redaktori, stilisti, blogeri, veikala pastāvīgie klienti, kā arī sabiedrībā zināmas personības, kas nodevās dažādām aktivitātēm pasākuma baudīšanai, informē tā organizatori.

Prezentācijas ievaddaļā klātesošos izklaidēja jauno mūziķu apvienība Chomsky Chess Club, kuri iekustināja publiku, izpildot enerģiskas noiserock stilā ieturētas oriģinālkompozīcijas.

Muzikālajam priekšnesumam sekoja pasākuma vadītāja Mārtiņa Kapzema uzruna, pēc kuras viesiem bija ekskluzīva iespēja ne tikai pirmo reizi ieraudzīt Dior Sauvage reklāmas kampaņu ar leģendāro Holivudas aktieri Džoniju Depu galvenajā lomā, bet arī uzzināt ko vairāk par valdzinošo Dior aromātu radīšanas vēsturi.

Kā stāsta pasākuma organizatori, oficiālajai pasākuma programmai noslēdzoties, klātesošie varēja turpināt baudīt vakaru, nododoties jautrām fotosesijām pie īpašās Dior Sauvage fotosienas un papildinot savu vizuālo tēlu ar dažādiem jaunā aromāta iedvesmotiem īslaicīgajiem tetovējumiem.

Viesu stilu vari aplūkot fotogalerijā!

Jaunā Dior Sauvage aromāta autors ir franču parfimērs Fransuā Demašī, kura veidotā kompozīcija sevī iemieso modes nama būtību un paceļ latiņu vēl augstāk, kā līdz šim. Ne mazāk būtisks ir arī fakts, ka par Sauvage reklāmas seju ir kļuvis viens no pasaulē pieprasītākajiem mūsdienu aktieriem – Džonijs Deps, kurš turklāt nekad iepriekš nav sadarbojies ne ar vienu citu smaržu zīmolu.

Izstrādājot jauno aromātu, Fransuā Demašī izvēlējās no jauna pievērsties papardes aromāta arhetipiskajai struktūrai un spēlēm ar nepārprotamu vīrišķību, vienlaikus piešķirot tai dižciltīgas kvalitātes. Sauvage galvenā sastāvdaļa ir Kalabrijas bergamote, ko papildina piparu un rūgto augļu nianses, kā arī Ambroxan, dabiskas izcelsmes sastāvdaļa, kas iegūta no vaļu ambras, un pakāpeniski atveras, atklājot dzintara nošu cēlo skaistumu. Elemi sveķi aromātā iedveš pikantu noti, savukārt vīrišķīgu vibrāciju pauž smalkākie Sičuaņas un sārtie pipari, smaržas raksturo zīmola pārstāvji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!