Foto: Publicitātes foto

Lai gan šonedēļ vēl varēsim baudīt atvasaru, rudens un tam raksturīgie laikapstākļi tuvojas ar joni. Lai gadalaiku maiņa tevi nepārsteigtu nesagatavotu, iepazīsties ar šoruden aktuālākajām modes tendencēm, kas lieti noderēs, ja esi ieplānojusi iegādāties jaunu mēteli. Plašajā aktualitāšu sarakstā ko savai gaumei atbilstošu atradīs ikviena no mums, izvēloties vai nu romantiski rozā toņos ieturētu vai agresīvi roķīgu apģērbu, kā arī daudzus citus mēteļu piegriezumus.

Baikeru jakas

Neraugoties uz baikeru jaku spēju mums nekavējoties piešķirt pārsteidzošu seksapīlu, lielākajā daļā gadījumu tās būs piemērotas vien siltām rudens dienām. Tiesa, kombinējot ādas jaku ar vilnas džemperi un šalli, varēsi paslēpties arī no vēja un drēgnuma.

Bleizeri

Dažāda stila, piegriezuma, auduma un krāsu bleizeri ir viena no aktuālākajām rudens tendencēm, kas teicami iederēsies, tev baudot atvasaru. Kombinē tos ar džinsiem vai šortiem un augstpapēžu kurpēm vai gariem zābakiem, radot elegantu un mūsdienīgu tēlu.

Klasisks piegriezums

Gluži likumsakarīgi, ka šosezon savu aktualitāti nav zaudējuši arī klasiska piegriezuma mēteļi. Vari izvēlēties gan askētiskus toņus, gan drosmīgākus akcentus, tai pat laikā nezaudējot īpašo šarmu, ko spēj radīt vien klasiska stila apģērbs.

Oversized stila mēteļi

It kā par lielu… Un tomēr izskatās tik eleganti un mūsdienīgi! Oversized stila mēteļi savu uzvaras gājienu turpina arī šosezon – to vienkāršais piegriezums mēteļus ļauj kombinēt gan ar sievišķīga, gan sportiska stila apģērbu, apaviem un aksesuāriem.

Parkas

Komforta cienītājas šosezon var izvēlēties ērtās, siltās un tik dažādās parkas. Vējjakas, kas papildinātas gan ar neparastiem akcentiem, gan siltām kapucēm un mīkstām oderēm, iederēsies gan brīvdienu pastaigā, gan steidzīgajā pilsētas ikdienas ritmā.

Rozā krāsa

Lai gan rozā krāsa vairumam no mums saistās ar bērnišķīgu naivumu un romantiku, to teicami iespējams iekļaut ikdienas apģērbā, veidojot modernu un nebūt ne infantilu tēlu. Izvēlies sev tīkamāko mēteļa piegriezumu un ļauj sev izcelties uz pelēcīgo ielu fona!

Trencis

Vieglie mēteļi mums asociējas ar Holivudas kino dīvām, un ne velti! Elegantais trencis acumirklī radīs gaumīgu kopējo tēlu, to atliekot vien papildināt ar aksesuāriem un kvalitatīviem džinsiem.

Uzšuves

Ja esi roķīga stila piekritēja, taču baikeru jakas nešķiet piemērotākā rudens mēteļa alternatīva, vari izvēlēties apģērbu ar uzšuvēm. Tās kalpo gan kā mūsdienīgs akcents, gan arī nodrošina komfortu, mēteli tevi sildot arī ziemīgākās dienās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!