Foto: Shutterstock
Modes tendences mainās un ik pa laikam parādās kas tāds, kas aizrauj teju visus un ko savā īpašumā vēlas iegūt katrs smalku lietu novērtētājs. To noteikti varētu attiecināt uz krēsliem, kam raksturīgs dizains bez šuvēm jeb vairāku detaļu salikumiem, bet ar interesantām koka vai metāla ''kājām''.

Kā jau tas ar populārām dizaina lietām mēdz notikt, viens dizaineris radījis ko unikālu un tad visā pasaulē šis oriģināldarbs tiek atdarināts. Un tomēr, autors var būt lepns, ka dizaina darbs ieguvis tik lielu slavu, ka krēsla izpildījums pieejams visā pasaulē.

Oriģināli šie krēsli ir balti un ar gaiša koka ''kājām'', taču piedāvājumā ir daudz un dažādu variāciju šim dizaina darbam, bet klasika joprojām palikusi neaizstājama.

Dizains ir atturīgs un neuzbāzīgs, tieši tāpēc tas uzrunājis daudzus. Domājams, šo krēslu unikalitāte slēpjas tajā, ka dizains piestāv jebkuram interjeram.

Interesanti aplūkot, cik pārdomāti veidots dizains šiem krēsliem. Ne tikai sēžamā daļa krēslam ir pārdomāta un ērta, arī krēsla apakšdaļa ir oriģināla gan ar kāju novietojumu, gan metāliskajām stieplēm.

Gaumīgi izskatās jebkurš krēsla izpildījums – gan klasiskais, baltais ar koka kājām, gan arī krāsainie izpildījumi, kas interjerā ievieš košākus akcentus.


Radošākam interjera noformējumam var izmantot divu krāsu dizaina krēslus, arī šādi noformējums izskatās ļoti interesanti.

Tā kā krēsli ir ļoti ērti, tad tie guvuši plašu atzinību arī darba telpās, kur tie itin gaumīgi iekļaujas ar savu dizainu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!