Foto: Shutterstock
Visiem labi zināms, ka senie latvieši februāri mēdza dēvēt par sveču mēnesi. Tieši sveces bija viens no svarīgākajiem telpu izgaismošanas rīkiem, kamēr nebija izgudrota elektrība. Taču nu jau krietnu laiku cilvēks radis dzīvot ar elektrisko apgaismojumu, sveces izmantojot vien īpaša noskaņojuma un auras radīšanai. Par godu sveču mēnesim, esam izveidojuši mūsdienīgu gaismekļu izlasi, kuri mājoklim piešķirs gan vairāk gaismas, gan arī vairāk elegances.

Bērnistabai

Publicitātes foto

Nav noslēpums, ka dažkārt bērniem gaisma ir tieši tas, kas naktīs ļauj vieglāk aizmigt un aizmirst par mošķīšiem, kas varētu būt paslēpušies zem gultas. Tieši tāpēc atvases būs iepriecinātas par īpaša dizaina lampām. Rotaļīgas, krāsainas un dzīvespriecīgas – tādas ir lampas, kuras iederas bērnistabā. Veikalu piedāvājumos atrodamas visdažādākās lampas – ar jautriem zīmējumiem, dzīvnieku tematiku vai, piemēram, iemīļotākajiem multfilmu varoņiem.

Stāvlampas

Foto: Shutterstock

Lai viesistabu padarītu mājīgāku, vērts padomāt par stāvlampas iegādi. Tā ne vien padarīs istabu mājīgāku, bet arī ērti noderēs pie dīvāna vai atpūtas krēsla, kas dos papildus apgaismojumu, pāršķirstot žurnāla vai grāmatas lappuses.

Atrodi izdevīgāko cenas piedāvājumu stāvlampām, izmantojot Zave.lv!

Gleznu un spoguļu lampas

Foto: Shutterstock

Kā izrādās, reizē izgaismot var ne tikai mājokli, bet arī kādu atmiņu vai dzīves brīdi. Šo funkciju lieliski pilda gleznu un arī spoguļu lampas. Lai gan pārsvarā šo lampu dizains ir līdzīgs, tajās tomēr var atrast atšķirības un izvēlēties sev un interjeram piemērotāko. Tiesa, šāda tipa lampas nav kurā katrā mājoklī, bet tieši tas var piešķirt īpašu noskaņu un ieviest jaunas vēsmas miteklī.

Sienas gaismekļi, kam šobrīd ir akcijas cena Latvijas veikalos, – meklē Zave.lv!

Galda lampas

Arī galda lampas variē dažādās krāsās un materiālu daudzveidībā. Romantiski rožainie kupoli guļamistabām sastopas ar aukstiem un metāliskiem gaismekļiem no darba istabām. Stilu un materiālu daudzveidība ļaus izvēlēties telpai un nolūkam atbilstošāko, nepieviļot cerības.

Dārza un fasādes apgaismojums

Foto: Shutterstock

Taču tiem, kuriem pie mājas ir pagalms vai dārziņš, jādomā arī par to, kas notiek ārpus sienām. Iespēju un variantu ir daudz, varbūt vērts izgaismot turpat augošo kociņu, kurš drīz vien sāks raisīt pumpurus, vai arī izgaismot taciņu, lai vakara vēlajās stundās varētu viegli atrast ceļu līdz namdurvīm? Labākos cenas piedāvājumus Latvijas veikalos meklē Zave.lv.

Veikalos pieejams tik plašs lampu klāsts, ka, lai atrastu piemērotāku, nepieciešams izstaigāt neiedomājamu skaitu veikalu. Taču, pateicoties jaunajai platformai Zave.lv, iespējams pietaupīt spēkus un savu iecerēto gaismekli noskatīt neizejot no mājām. Zave.lv piedāvā pārlūkot veikalos pieejamo sortimentu un noskaidrot, kurā vietā šobrīd to var dabūt ar atlaidi. Ielūkojies, atrodi piedāvājumus, kuri tev interesē, un dodies uz konkrēto veikalu iepirkties!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!