Foto: Shutterstock
Beidzoties drēgnajam laikam, parādās lielāka vēlme izkustēties ārpus mājām. Tiesa, līdz ar kalendāra aizpildīšanos ar dažādiem saviesīgiem pasākumiem, sievietēm pierē arī parādās arvien vairāk grumbu saistībā ar "nav, ko vilkt" problēmu. Jāpiebilst gan, ka dažkārt vēl lielākas grūtības sagādā arī pareizās somiņas pieskaņošana koptēlam. Tāpēc, tuvojoties nedēļas nogalei, šoreiz īpašu vērību vēlos pievērst modīgajām klača somām, kas izceļas ar savu eleganci un mazo izmēru.

Klača somiņa, piemēram, kliedzoši sarkanā tonī vilinās ar savu šarmu. Viselegantāk tā izskatīsies, pieskaņota, piemēram, melnam apģērbam, jo šis krāsu salikums liks somiņai izcelties. Sarkanā krāsa simbolizē arī varu un kaisli, tādēļ ar šo somiņu izcelsiet savu sievišķīgo pārliecību.

Un, pretēji ugunīgi sarkanajam, var izvēlēties arī ko veldzējoši zilu. Zilā krāsa simbolizē uzticību, pārliecību un lojalitāti. Šāda somiņa noteikti atsvaidzinās izskatu ar savu spēcīgo un piesātināto toni.

Savukārt baltā krāsa asociējās ar gaismu, labestību un tīrību. Ar šādu somiņu radīsi elegantu, taču arī ne pārāk uzkrītošu tēlu. Piemēram, šī somiņa izceļas ar interesanto audumu, kas šķietami vienkāršajam aksesuāram piešķir zināmu "odziņu".

Lai arī melnas kā ogles, šīs krāsas somām piemīt savs šarms. Un, ne velti, jo melna krāsa asociējas ar varu, eleganci un mistēriju. Klača somiņa, kura iekļuvusi manā izlasē, izceļas ar glamūru, kuru tai piešķir kristāliņu izrotātā aizdare bantītes formā.

Svarīgi, lai garderobē būtu arī vismaz viena brūna somiņa, kuru pieskaņot pie tāda paša toņa kurpēm. Tā arī lieliski saskaņosies ar, piemēram, tumši zilas krāsas kostīmiņu.

Bet, lai savā izskatā ieviestu nelielas pavasara vēsmas, akcentēt savu tērpu var arī ar rozīgu persika toņa somiņu. Šī krāsa vēl joprojām nav zaudējusi savu aktualitāti, tādēļ izskatīsies labi un gaumīgi.

Šīs un vēl citas somiņas, kuras noderēs gan saviesīgiem pasākumiem, gan ikdienai, iespējams aplūkot iepirkšanās palīgā Zave.lv, kur iespējams apskatīt veikalos piedāvāto sortimentu un noskaidrot, kurās vietās preci var iegādāties savā īpašumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!