Foto: Publicitātes foto
Latvijā pirmais un šobrīd vienīgais gatavo apģērbu piegrieztņu zīmols "Amber Patterns", kas piedāvā latviešu dizaineru modelētu apģērbu piegrieztnes un ir ērti pieejams internetā, prezentē savu pirmo pavasara/vasaras blūžu kolekciju, informē zīmola pārstāvji.

Mūsdienās lietišķais apģērba stils ir ļoti pieprasīts. Sievietes arvien biežāk ieņem vadošus amatus, kas liek ievērot noteiktu ģērbšanās etiķeti, un, kaut pieejamais sieviešu apğērbu veikalu skaits un tajos piedāvātais preču klāsts šķiet plašs, tomēr bieži vien ir grūti sakombinēt lietišķajam stilam un sievietes būtībai atbilstošu tērpus.

Tāpēc Latvijā sievietes joprojām plaši izmanto šūšanas meistaru pakalpojumus un meklē gatavo apģērbu piegrieztnes, kas pielāgojamas izmēriem, krāsām vai vēlamajam tēlam. Tieši pirms gada 2015. gada martā tika atvērts interneta veikals "Amber Patterns", kas pirmoreiz Latvijā tiešsaistē piedāvā apģērbu piegrieztnes tieši lietišķajam stilam – blūzes, svārkus, bikses, kleitas un žaketes.

"Blūzes veidotas sadarbībā ar modes dizaineri un Latvijas Mākslas akadēmijas Modes dizaina katedras docenti Māru Bindi. Blūzes tika darinātas no dabīgiem materiāliem – zīda, kokvilnas un viskozes, kas ļauj ādai elpot, nekrokojas un saglabā savu kvalitāti pēc vairākkārtējas tīrīšanas.

Kolekcijas pamatā ir šīs sezonas aktuālās modes tendences – ziedu un rakstu apdrukas, kontrastējošu maigu toņu krāsu salikumi, ielaidumi un rišas, kas izceļ tērpa valkātājas personību," stāsta zīmola idejas autore Zane Dzintare.

Vairāk informācijas mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!