Foto: Publicitātes foto
Pamazām tuvojoties siltajam laikam, vairums no mums pārskata savu garderobi, secinot, ka pienācis laiks jauna pavasara mēteļa iegādei. Ideju un variantu ir samērā daudz, taču, ja, pārlūkojot veikalu sortimentu, tomēr apjūc un neatrodi to, ko sirds kāro, lūk, daži piemēri, kādā virzienā lūkoties!

Tīras līnijas un toņi

Pavasara iestāšanās nebūt nenozīmē krāsu sprādzienu ierastajā garderobē. Ja esi iecienījusi askētiska piegriezuma apģērbus piezemētos toņos, turpini tos valkāt! Vienkāršs melnas krāsas mētelis kombinācijā ar atbilstoši piemeklētiem aksesuāriem izskatīsies lieliski, nebūt nekļūstot garlaicīgs.

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on Mar 11, 2016 at 8:38pm PST

Oversize stils un pelēkā krāsa

Līdzīgi aizvadītajām sezonām, arī šopavasar stabilu vietu modes tendenču augšgalā ieņem oversize stila apģērbi, kas rada brīvu un nepiespiestu tēlu, nodrošinot arī komfortu. Savukārt viena no sezonas aktuālākajām krāsām ir pelēkā, tonim variējot dažādas intensitātes pakāpēs un ļaujot itin viegli izveidot pārdomātu, elegantu un vienlaikus modernu tēlu.

A photo posted by STREET STYLE (@streetstyled) on Feb 1, 2016 at 6:12am PST

Trencis dažādos toņos

Izvēloties virsdrēbes pavasarim, vairums no mums priekšroku dod trencim. To iespējams pieskaņot gan sportiskam, gan romantiski sievišķīgam tēlam, turklāt mētelīša piegriezums glaimo ikviena tipa figūrai, radot smilšu pulksteņa efektu un izlīdzinot ķermeņa proporcijas.

Klasiskais nude toņa trencis

Šī ir klasika, ar ko nav iespējams nošaut greizi. Tik populārais nude jeb miesas krāsas tonis ir aktuāls gan apģērbā, gan apavos un aksesuāros, savukārt jau minētais trencis iederēsies ikvienas sievietes garderobē gan ikdienā, gan īpašākos mirkļos.

Ziedu raksti

Par vienu no šī pavasara tendencēm ir kļuvuši ziedu raksti. Košās apdrukas rada sievišķīgu un rotaļīgu tēlu, piešķirot tam pavasarīgas noskaņas un lieliski iederoties pastaigā pa pavasara saules pielietām ielām.

A photo posted by Who What Wear (@whowhatwear) on Mar 19, 2016 at 2:24pm PDT

Komforts

Komfortam ir būtiska loma mūsu ikdienas tērpu izvēlē, jo, vien jūtoties ērti, būsim par sevi pārliecinātas. Tāpēc, izvēloties pavasara mēteli, rēķinies arī ar vēsākām dienām un nebaidies tērpties biezās un komfortablās virsdrēbēs, kas pasargās tevi no dzestrajiem vējiem un aukstajiem vakariem.

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on Jan 29, 2016 at 9:09pm PST

60. gadu šarms

60. gadu tendencēm nezaudējot savu aktualitāti, arī šopavasar moderni būs vienkāršā piegriezuma mētelīši dažādās krāsās, jo īpaši pasteļtoņos, tiem acumirklī uzburot sievišķīgu un stilīgu tēlu. Kombinē tos gan ar kleitām un svārkiem, gan boyfriend piegriezuma džinsiem, augstpapēžu kurpēm un arī sportiska stila apaviem!

A photo posted by Vogue (@voguemagazine) on Jan 8, 2016 at 11:44am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!