Foto: Publicitātes attēli
Līdz ar ceļasomu pakošanu un lēnu gatavošanos uz pirmo festivālu, var iestāties mazā katastrofa un neizpratne par to, kādu apģērbu paķert līdzi. Lai mazinātu sirdssāpes, esam sagatavojuši galvenās lietas, kam būtu vērts atrasties ikvienas dāmas somā.

Sāksim ar komplektu siltākam laikam. Puķainā kleita, midi jeb pusgarie svārki un ērti džinsa šortiņi – tās ir lietas, kam noteikti jāatrodas katras festivālu meitenes ceļasomā. Protams, nevar aizmirst arī par kadu topiņu – šajā gadījumā, iespējams, noderēs kāds krekliņš bez lencītēm, lai saules pieskārieni neatstātu nepievilcīgu iedegumu, stundām ilgi sēžot zālītē un baudot atmosfēru.

Taču drēgnajiem vakariem noderēs džinsu bikšu pāris, kāds siltāks džemperis un vējjaka. Protams, katram gadījumam nevar aizmirst arī lietusmēteli.

Runājot par apaviem, ja ir iespēja, līdzi paķert vajag visu nepieciešamo. Sākot no tā saucamajām jēzenēm līdz pat gumijas zābakiem, jo dodoties uz vairākām dienām, svarīgi, lai nekas netiktu piemirsts.

Protams, nevar aizmirst par aksesuāriem. Kā jau festivālu laikā, īpaši aktuāli kļūst puķainie kroņi, kas dāmām izskatās tik eleganti. Bet tāpat nevajadzētu piemirst par kādu mazāku somiņu, ko uzlikt uz pleciem, lai saliktu visu nepieciešamo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!