Foto: Shutterstock

Kad pēc vasaras atkal esam ar jaunu sparu atsākušas savas darba gaitas, steidzīgajā ikdienā varam piemirst parūpēties par vienu no būtiskākajām lietām - savu sejas ādu. Lai neapmaldītos neskaitāmajos ieteikumos, "Viņa" savām lasītājām piedāvā apkopojumu par būtiskāko sejas kopšanā.

Vispirms vērts vēlreiz atkārtot pašus pamatus sejas kopšanā. Rituāli, izplatītākās kļūdas un metodes, kā šīs ķibeles novērst.

Ja sejas āda neizskatās tā, kā gribētos, tās veselību uzlabot palīdzēs korekciju ieviešana ikdienas ēdienkartē. Tieši uzturs, kā zināms, ir viens no noteicošajiem mūsu skaistuma un veselības faktoriem, tāpēc ēdienkartes sakārtošanai patiesi ir vērts pievērst uzmanību.

Kad pašas pamatzināšanas atkārtotas, iespējams, vērts pievērsties pie rudens dāvātajiem labumiem un iekļaut tos savā skaistumkopšanā. Kāpēc gan neizmēģināt ķirbi ādas veselībai, mirdzumam un jaunībai?

Bet intereses pēc vērts ieskatīties, kā par sejas ādu rūpējas arī citas sievietes. Iespējams iepazīties ar to, kā to dara japānietes vai ielūkoties pasaulslavenu sieviešu skaistuma rutīnās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!