Foto: Shutterstock
Konsīleris ir tas maģiskais kosmētikas produkts, kas nomaskēs uz sejas visas nepilnības – kādu sārtu pumpiņu, kas parādījusies uz zoda, zilganos riņķus zem acīm, kas liecina par negulētu nakti, kā arī citas sejas nepilnības. Taču sen jau vairs kosmētikas ražotāji neaprobežojas ar viena toņa konsīleriem, bet piedāvā pat veselu konsīleru plati, kur redzami zaļi, karameles toņa un pat violeti maskētāji.

Lai neapjuktu daudzo toņu paletē un maksimāli izmantotu to, ko esam iegādājušās, ielūkojāmies "Racked" komandas sagatavotajā špikerī. Izrādās – katra atsevišķā toņa konsīlerim ir savs cēlais mērķis.

Zaļā toņa konsīleris paredzēts lietošanai pirms grima bāzes, BB vai tonālā krēma uzklāšanas. Tas nomaskē akni, apsārtumu, labi redzamus kapilārus, kā arī dabiski rožainos vaigus un ādu. To visbiežāk ieteicams izmantot vaigu un zoda apvidū.

Rozā un violetā toņa konsīleri uzlabo un padara gaišāku sejas toni, kā arī palīdz nomaskēt iedzeltenu ādu. Īpaši piemērots ļoti bālai sejas ādai, kā arī vidēja toņa sejas ādai.

Persiku toņa konsīleris piemērots tumšo riņķu nomaskēšanai zem acīm, jo īpaši olīvkrāsas sejas ādai. Tāpat piemērots tām dāmām, kuru āda krāsojas vēsi zilā tonī.

Karameļu toņa konsīleris palīdz ietonēt sejas līnijas. Jo īpaši noderēs vidēji nosauļotas un tumšas ādas īpašniecēm.

Dzeltenā toņa konsīleris padara gaišāku tumšu ādu. Tāpat tas ir piemērots izteikti violetiem riņķiem zem acīm, kā arī noderēs, ja vajag nomaskēt kādu zilumiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!