Izvēloties peldkostīmu, būtiski, lai tas būtu ērts un rotātu tavu augumu. Tieši tāpēc šoreiz piedāvājam gan priekšnoteikumus peldkostīma izvēlē, gan 2018. gada karstākās tendences.

Atlētisks augums

Lai izceltu atlētisku augumu, lieliski noderēs peldkostīmi ar izteiksmīgiem rakstiem un kādiem akcentiem, piemēram, kruzulīšiem vai volāniem, kas piešķirs sievišķīgas vēsmas koptēlā. Gaumīgi izskatīsies arī kopējie peldkostīmi, kuriem atkailinātas konkrētas zonas. Šeit vērts atcerēties – jo niecīgākas peldbikses, jo vairāk izcelsies pēcpuse.

Bumbierveida figūra

Sievietei ar bumbierveida figūru piestāvēs dziļu izgriezumu peldbikses. Šāds risinājums lieliski izcels dotumus! Savukārt, ja izvēlēsies šortu tipa peldbikses, vari ciest neveiksmi, jo cenšanās noslēpt šo zonu ar auduma kārtām bieži vien nesekmējas labā gala iznākumā.

Tāpat vērts pameklēt peldkostīmu, kam ir izteiksmīga augšdaļa – kāds aksesuārs, kruzulīši vai akcents būs tieši laikā, lai novērstu uzmanību no apakšdaļas un veidotu līdzsvaru koptēlā.

Kuplas krūtis

Jāsaka, ka sievietēm ar kuplām krūtīm labi izskatās teju jebkurš peldkostīms, taču šeit svarīgākais ir atbalsts krūtīm, tāpēc izvēlies tādus peldkostīmus, kas nodrošinās gan ērtību, gan izskatīsies lieliski.

Ja vēlies, lai kopskatā krūtīm netiktu pievērsta pārāk liela uzmanība, izvairies no akcentētām augšdaļām - spīdumi, kruzuļi un citi akcenti šajā gadījumā nederēs. Tomēr vērts apdomāt peldkostīma iegādi ar platākām un pat divkāršām lencītēm, lai justos maksimāli ērti un droši.

Ja krūtis nav tik izteiksmīgas, kā vēlētos

Ja nav nepieciešams piedomāt pie īpašiem peldkostīmiem, kas atbalstīs krūtis, vari izvēlēties niecīgākus peldkostīmus ar sīkākām detaļām un niansēm, kas vizuāli padarīs krūtis apjomīgākas.
Šeit lieti noderēs trijstūra veida peldkostīmu augšiņas ar izteiksmīgiem rakstiem vai dažādiem kruzuļiem, kas akcentēs augšdaļu. Otrs variants ir izvēlēties bikini ar polsteriem, kas padarīs krūtis apjomīgākas.

Apaļīgs vēderiņš

Šajā gadījumā problēmzona ir vēdera rajonā, tāpēc jāizvēlas peldkostīmus, kas piesegtu šķietamās nepilnības. Ja jūties nepārliecināta par savu augumu, noteikti priekšroku vari dot viendaļīgiem peldkostīmiem, tomēr arī divdaļīgie peldkostīmi nav tik peļami. Piemēram, ja visi "labumi" apslēpti zonā zem nabas, izmēģini retro stila peldkostīmu, kurā peldbikses sniedzas teju līdz nabai.

Ja tomēr priekšroku dod viendaļīgiem peldkostīmiem, spēlējies ar toņiem – izvēlies peldkostīmus, kam sāni iekrāsoti citos toņos. Tas vizuāli padarīs tevi slaidāku.

Sievišķīgas formas

Ja vari lepoties ar sievišķīgām aprisēm visos aspektos – kuplas krūtis, mīkstas kājiņas un formīga pēcpuse, ļoti svarīgi piemeklēt peldkostīmu, kas vienlīdz perfekti izceltu visas formas. Sievišķīgu formu īpašniecēm noderēs nesimetriski peldkostīmi, piemēram, viendaļīgie ar izgriezumiem.

Ja tev ir izteikti apaļīgs dibens, tad mazas bikini biksītes bieži vien var būt neērtas un arī pārāk atsedzošas. Izvēlies peldkostīmu, kuram dibenu nosedzošā daļa ir pietiekami plata, lai tā "sēdētu" gana stabili uz taviem gurniem un pēcpuses, tādējādi tas tev nebūs jākārto pie katras kustības. Izvairies no trūcīga griezuma peldkostīmiem un izvēlies vienkrāsainas biksītes kombinācijā ar rakstainu augšiņu, kas līdzsvaros formīgo dibenu.

2018. gada karstākās peldkostīmu tendences

Foto: Shutterstock

Kad izvēlēts figūrai piemērotākais peldkostīms, laiks paspēlēties ar tendencēm! Iedvesmojoties no "Popsugar" modes ekspertiem, piedāvājam 2018. gada peldkostīmu aktualitātes, kas savu popularitāti nezaudēs vēl ilgu laiku.

Neatkarīgi no tā, vai tas ir kopējais peldkostīms, vai bikini, ja to rotās josta, garām nenošausi.

A post shared by Hilary Rhoda (@hilaryrhoda) on Dec 31, 2017 at 2:59pm PST

Nekur nav pazudusi arī punktotā mode! Punktiņi pavisam šiki var papildināt jebkuru peldkostīmu, piešķirot tam īpašu rotaļīgumu.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Nov 16, 2017 at 8:59am PST

Pavisam jaunas un nebēdnīgas vēsmas – augļi uz tava peldkostīma. Ķirši, citroni, banāni un ananasi noteikti nepaliks nepamanīti.

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on Dec 27, 2017 at 5:27pm PST

Jau kādu laiciņu samts kļuvis par pašsaprotamu garderobes sastāvdaļu, bet šovasar šo audumu lielos apmēros varēs novērot arī pludmalēs.

A post shared by Joan Smalls (@joansmalls) on Nov 27, 2017 at 7:38am PST

Romantiska stila cienītājām noteikti patiks šī aktualitāte – caku cakām izdaiļoti peldkostīmi. Ja agrāk cakas rotāja tikai peldbikses, tad tagad īpaši glīti tās izskatīsies tieši plecu zonā.

A post shared by devon windsor (@devwindsor) on Dec 31, 2017 at 9:26am PST

Peldbikses ar augsto jostasvietu modē jau ir kādu laiku, tomēr tagad īpaši tiek izceltas arī sportiska stila augšdaļas, kas ir ērtas un būs īpaši piemērotas dāmām ar ne tik kuplām krūtīm.

A post shared by Sara Sampaio (@sarasampaio) on Nov 23, 2017 at 12:03pm PST

Pavisam noteikti šajā vasarā redzēsim dažādus peldkostīmus ar dziļiem izgriezumiem, kas piesaistīs skatienus ar nesimetriskiem robiem, līnijām un atkailinātām miesām.

Runājot par krāsām, uzvaras gājienu svin siltie toņi – visas krāsas, kas mirdz saulrieta toņos, būs uz izķeršanu!

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on Dec 28, 2017 at 9:52am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!