Foto: Pavasara mēbeles
Mēbeļu atjaunošana nav no vieglākajiem darbiņiem – jāzina ne tikai pareizā tehnika, bet arī jāapbruņojas ar milzu pacietību un gribasspēku, lai darbiņu paveiktu līdz galam. Kā pareizi atjaunot mēbeles, kādas kļūdas nepieļaut – par to un vēl citiem jautājumiem lasi raksta turpinājumā!

Šo gadu laikā esam stāstījuši ne tikai par to, kā iegādāties labākās mēbeles, bet arī esam vēstījuši, kā tās atjaunot. Ja tavā īpašumā ir nonākušas vecas mēbeles – tās uzreiz nav jāziedo ugunskuram vai atkritumu tvertnei, bet vari pamēģināt tām dot otro dzīvi.

Zemāk esam apkopojuši vairākus rakstus par mēbeļu atjaunošanu. Padomos dalās mēbeļu atjaunotāji un arī amatieri, kuri paši atjaunojuši mēbeles, tāpat esam sarūpējuši iedvesmojošus foto stāstus, kuros vari aplūkot skaistās pārvērtības, kā arī esam apkopojuši kļūdas, kuras nepieļaut, ja taisies atjaunot mēbeles.

Ja arī tu esi atjaunojis mēbeles – padalies ar to mums, lai arī citi var iedvesmoties! Stāstu un fotogrāfijas vari sūtīt e-pastā: maja@delfi.lv .

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!