Foto: Liene Pētersone
Zīmols 'Iveta Vecmane' plašākai publikai prezentē jauno jauno pavasara/vasaras kolekciju, kam dots nosaukums "Bella Ragazza" un kas akcentē skaistuma mainīgo dabu, norāda zīmola pārstāvji. Vēstīts, ka skaistuma cildinājums iemiesots fuksijas toņos, vienlaikus saglabājot uzticību zīmola kanoniem: baltajai, melnajai un pelēkajai krāsai.

Spēlējoties ar skaistuma jēdzienu, ar tiem elementiem, kuri katrā kultūrā tiek atzīti par skaistuma vērtiem, "Bella Ragazza" kolekcija šoreiz akcentē iepriekš minēto skaistuma dabu. Tā ir sievietes intuīcija, kas vienudien vilina volānu vai brīvi krītošas kleitas virzienā, bet citudien liek izvēlēties faltētus svārkus vai žaketes. Tā ir arī sievietes vēlme eksperimentēt, viņas iespēja spēlēt kādu sen kārotu lomu. Audumu izvēles un piegriezuma ziņā Iveta Vecmane paliek uzticīga pamatvērtībām un joprojām dod priekšroku elegancei, lakonismam un funkcionalitātei. Kolekcijas vienības ir viegli kombinējamas savā starpā, saglabājot zīmola rokrakstu, bet vienlaikus ļaujot katrai valkātājai piešķirt savu īpašo garšu, komentē pārstāvji.

"Zinu, ka ir klientes, kuras katrā kolekcijā gaida jaunu versiju par lielajām kabatām, jo tās kļuvušas arī par viņu vizītkarti. Citas savukārt vienmēr izaicina uz kādu koķetēriju, tāpēc "Bella Ragazza" kolekcijā parādījušās zīda blūzes ar lakonisku, bet rotaļīgu zīmējuma rakstu. Tāpat katrā kolekcijā cenšos sajust to vienu krāsu, kas kļūtu par tā brīža sajūtas iemiesojošu. Fuksijas tonim ir raksturs. Tas ir košs, pieprasošs, protams, pamanāms, bet to redzu arī kā drošu pieteikumu izbaudīt ilgi gaidīto vasaru, tiešā un pārnestā nozīmē. "Bella Ragazza" ir par skaistuma uzvaru, par cerību, ka skaistums uzvarēs."

Jaunā kolekcija pieejama Ivetas Vecmanes salonā Miera ielā 17 un interneta veikalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!