Pasaulē labi zināmais zviedru futbolists Zlatans Ibrahimovičs pievienojies zīmola "H&M" komandai, kuras misija ir demokratizēt sportu un iedvesmot pasauli kustībai. Ibrahimovičs, kā globālais zīmola pārstāvis, pievienosies "H&M Move" 2023. gada pavasara kampaņā, informē tā pārstāvji.

Zlatans Ibrahimovičs ir viens no visu laiku lieliskākajiem uzbrucējiem un spēlējis pasaules lielākajās līgās. Vairāk nekā 20 gadus viņš pavadījis profesionālajā futbolā, turklāt joprojām spēlē "AC Milan" vadībā un ir Zviedrijas visu laiku rezultatīvākais vārtu guvējs. Viņš ir arī tēvs, runā piecās valodās, mīl teikvando un pārgājienus. Kā raksta zīmola pārstāvji, Ibrahimovičs visu laiku atrodas kustībā.

"Es bieži bērnībā jutos izstumts vai kontrolēts. Meitenēm un zēniem, augot lieliem, jābūt iespējai nēsāt profesionālu sportistu apģērbu. Par to arī iestājas "H&M Move". Es ticu, ka zīmola misija ir sniegt iespēju kustībai. Jo kustība mainīja manu dzīvi par 100 procentiem," teic futbolists.

Lai sveiktu jauno "H&M Move" komandas dalībnieku, Džeina Fonda, kuras vārds jau iepriekš izskanējis zīmola sakarā, asprātīgā videorullītī viņam piedāvā privātu treniņu. Video var vērot, kā slavenā aktrise, aktīviste un fitnesa ikona, iedrošina sportistu izmēģināt kādas no viņas leģendārajām kustībām.

Īsu interviju ar sportistu vari noskatīties zemāk:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!