Foto: Publicitātes foto

Tērps kā personības papildinājums – tas kļūst īpaši svarīgi rudeņos, kad pie sevis aicina ikgadējā Rīgas modes nedēļa. Tas ir pasākums, kad pat modes zinībās izglītotie tā ilgāk pastāv pie skapja, lai pārsteigtu gan sevi, gan citus, jo kļūdīties nedrīkst.

Ikgadējā Rīgas modes nedēļa noslēgusies – tā ilga piecas dienas, piedāvājot pašmāju un kaimiņvalstu dizaineru jaunākās kolekcijas. Visi šovi vienkopus pulcēja modes lietpratējus un industrijas pārstāvjus, taču kuplā skaitā bija pārstāvēta arī lūgtā publika – vairāki desmiti dažāda kalibra influenceri, sabiedrības dāmas un vienkārši stilīgas eksistences entuziasti.

Modes nedēļa, protams, ļauj vaļu gan fantāzijai, gan savas brīvdomības izpausmēm, jo stilīgumam rāmju nav! Kā allaž, savdabīgs un ekstravagants piegājiens savam koptēls ir augstā vērtē, tāpēc tas drīkst balansēt uz "frīka" pusi. Kuram izdevies šim sarīkojumam saposties veiksmīgāk, kuram ne tik veiksmīgi, skaties fotogalerijā:

Savukārt šajā rakstā piedāvājam izlasi no veiksmīgākajām un spožākajām modes nedēļas kolekcijām – šeit var smelties iedvesmu tam, ko vilkt mugurā nākamajā sezonā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!