Foto: Vida Press

Par sabiedrības komentāru upuri ir kļuvusi supermodele Adriana Lima, kura pēc grūtniecības nav "laikus" atguvusi ierasti slaido "darba formu". Viedokļu paudējiem rūpes par četriem bērniem nešķiet gana labs attaisnojums.

Šonedēļ 42 gadus vecā modele ieradās uz filmas "The Hunger Games: Ballad of Songbirds & Snakes" pirmizrādi kopā ar partneri Andrē Lemersu, meitām Sjēnu un Valentīnu, Lemēra bērniem Miju un Lupo. Glamūrīga, mini garuma kleitā, smalkās kurpēs un tas, kas izraisījis sabiedrībā šausmas – uztūkušu seju un pilnīgāku augumu. Komentāri nebija glaimojoši un dominēja pieņēmumi, ka viņa veikusi invazīvas kosmētiskās procedūras. "Attiecībā uz komentāriem par grūtniecību – viņai bērns piedzima 2022. gadā!" kādam gads formas atgūšanai ir šķitis pietiekams, citiem: "Viņa kaut ko ir izdarījusi ar savu seju. Botokss, filleri?", "Tas vairs nav tas pats cilvēks!" domā cits.

Foto: Vida Press

Pēc šo komentāru gūzmas sieviete 10. novembrī "Instagram" stāstos publicēja savu portretu bez jebkādas dekoratīvās kosmētikas uz sejas. Mazliet pakaitinot un atbildot: "Vienas tīņu meitenes, divu pusaudžu un viena viengadnieka, un trīs suņu mammas nogurusī seja. Paldies par jūsu rūpēm."

Foto: Publicitātes foto

2022. gada augustā pāris pasaulē sagaidīja savu pirmo kopīgo mazuli un izdevumā "People" stāstīja, ka nesteigsies, izbaudīs un leposies ar jaunajām, pēcdzemdību formām: "Man sev katru dienu ir jāatgādina – ieklausies, pieņem to, kāda esi, pieņem savu augumu." "Šobrīd ir pārejas periods, tikko esmu radījusi dzīvību, un tā ir liela svētība," viņa sevi mierināja un stāstīja, ka viens no pieņemšanas veidiem esot vingrošana, "cīnos katru dienu un katru dienu man sev jāatgādina, ka esmu tikai cilvēks un varu būt nedroša."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!