Foto: Publicitātes foto

Ekstravagantā MMA cīkstoņa Konora Makgregora vērtība tiek mērīta 200 miljonos eiro. Ar smagā darbā nopelnīto viņš mīl izrādīties un tā augļus plūkt ļauj arī atvasēm, saviem četriem bērniem. Vizināties tēta privātajās lidmašīnās un jahtās, valkāt luksusa zīmolu drēbes, ieturēties smalkākajos restorānos un miegu sagaidīt uz "Hermes" kašmira spilveniem.

35 gadus vecajam Makgregoram un līgavai, 33 gadus vecajai Dī Devlinai ir četri bērni. Pirmdzimtais ir Konors Juniors (2017.), meita Kroija (2019.), dēls Rians (2021.) un pastarītis Maks (2023.).

Kuplā ģimene par savām mājvietām var dēvēt Losandželosu, Lasvegasu un Dubaiju, var atļauties atpūsties, kur vien acis rāda un turp doties vai nu ar jahtu, vai privāto lidmašīnu. Luteklīšu dzīve ir tāda, par kādu sapņo vairums pieaugušo..

Papucīša lidmašīnas

Kopš 2013. gadā Makgregors kļuva par UFC zvaigzni, mazpamazām viņš jau ir pieradis pacelties debesīs ar pasaulē greznākajām lidmašīnām. Viņš pieradina arī savus lutekļus, pastarītis Maks pirmo reizi lidoja, kad bija tikai mēnesi vecs un viņa ceļš veda uz Dubaiju.

Cieņā esot izmantot privātās lidmašīnas ar 13 sēdvietām, arī pat Luksemburgā bāzēto “The Global Express XRS” luksusa lidmašīnu, kas aprīkota ar diviem TV monitoriem, augstas kvalitātes skaņas sistēmu un WiFi internetu. Kā informējis Īrijas laikraksts “Sunday World”, lidojums ar šo transportu izmaksā 8900 eiro stundā.

Smalki braucamie

2023. gadā sportists mīļotajai, lai būtu ērtāk izvadāt bērnus, iegādājās “Range Rover” automašīnu par 152 000 eiro. Augstākās klases auto ir uzlabots ar personalizētām numura zīmēm un ar Dublinas pasta indeksa numuru 12 – kā dzimtenes simbolu.

Tā nav ne pirmā, ne vienīgā ģimenes automašīna. Delvina ir arī 145 000 mārciņu vērtā “Lamborgini” “Urus” īpašniece, un to viņai bērnu tēvs pasniedza kā 2019. gada Ziemassvētku dāvanu.

Kopsummā ģimenes automašīnu kolekcija esot vairāk nekā 3 miljonu eiro vērtībā, un Konoram junioram, Kroijai, Rianam un Makam ir automašīnu sēdekļi, kas piemēroti visiem transportiem, kā “Rolls-Royces”, “Lamborghini”, tā “Mercedes”.

Ekskluzīvos ūdeņos

Kurš smagi strādā, tam labi jāatpūšas. Makgregora ģimene vairākas reizes gadā traucas baudīt atpūtu uz Saūda Arābiju, Maljorku, Dienvidfranciju un citur. Disnejlenda, smalki restorāni, baseini, pludmales un klintis ir norma.

“Jūras superauto”

Stilīgi var pārvietoties ne tikai ar “Lamborghini” automašīnām. Konoram vecākajam pieder trīs miljonus eiro dārga “Lamborghini” jahta, kas tiek dēvēta par “Jūras superauto” un ir viena no luksusa zīmola 63 saražotajiem eksemplāriem.

Jahta ir piemērota ne tikai transportēšanās uzdevumiem, bet arī ballītēm. 2023. gada maijā tur norisinājās Kunora juniora septītās dzimšanas dienas svinības ar picu balli, un blakus “Jūras superauto” peldēja piepūšamais batuts.

Tikai zīmolos

Kautrība nav Makgregora ģimenes stiprā puse vai netikums. Vecāki mīl luksusa zīmolu preces un bērni no viņiem neatpaliek. “Givenchy” hūdiji, “Kenzo” krekliņi, “Burberry” pidžammas, “Gucci” segas un “Hermes” spilveni – logotipi ir visur.

Meitiņai, ko Konors dēvē par princesi, jau piecu gadu vecumā rokās ir tikai dizaineru somas. Iespējams, tik laicīgi sākot, viņai izdosies apjomos pārspēt pat mammas aksesuāru kolekciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!