Foto: Publicitātes foto

Ebijai Ņūmenai arests ir nācis tikai par labu! Policijas uzņemtā noziedznieces fotogrāfija soctīklos gūst virālu popularitāti, un tā ļāvusi bijušajai narkomānei gūt satriecošus ienākumus.

28 gadus vecā sieviete tika arestēta pagājušā gada aprīlī par kautiņu jeb nekārtību izraisīšanu. Pateicības dienā viņa apcietinājumā atgriezās par zādzību veikalā. "Cietumā pavadīju četras dienas. Tās nebija nopietnas apsūdzības un tāpēc šīs sekas pārsteidz visvairāk," viņa stāsta izdevumā "Daily Mail".

Policijas uzņemtās fotogrāfijas tika pārpublicētas skaisto noziedznieču "Instagram" kontā @Mugshawtys, kur tās redzējuši 763 000 sekotāji, un tas palīdzēja Ņūmenai ātri vien kļūt bagātai un slavenai. "Es neko nenojautu līdz mirklim, kad izkļuvu no ieslodzījuma un ieraudzīju, ka visiem maniem soctīklu kontiem ir palielinājies sekotāju skaits," pakāpjoties uz jauniegūtās atpazīstamības, sieviete laiku lieki nav tērējusi un jaunajiem sekotājiem platformās "OnlyFans" un "Snapchat" pārdevusi pornogrāfiska rakstura attēlus un videoklipus.

"Tieši pirms aizturēšanas biju nomākta un "OnlyFans" pat neizmantoju. Iznākot ārā, nedēļas laikā nopelnīju 22 000 no klientiem soctīklos," sieviete ir pārliecināta, ka virālā slava ir pat izglābusi viņas dzīvību. "Tas bija smags posms, tikko biju pieredzējusi spontāno abortu un vairs nejutos kā es pati. Biju staigājošs haoss!"

"Godīgi sakot, nokļūšana cietumā man palīdzēja ne tikai finansiāli, bet savā ziņā, arī izglāba dzīvību. Esmu heroīna atkarīgā, un skaidrā esmu sešus mēnešus, bet pēc spontānā aborta, uzkāpu uz drūmas depresijas takas. Man ir personības traucējumi un pēctraumatiskais stress. Zāles nelietoju. Popularitāte palīdzēja ne tikai atmaksāt parādus un dzīvot ērtāk, bet arī atgriezties pašai pie sevis," Ņūmena apstiprina, ka arests un slava esot nākusi kā svētība.

"Esmu laimīga, ka tā notika. Lielākajai daļai cilvēku netiek dota otrā iespēja, un es, iespējams, šobrīd izmantoju jau savu desmito. Tā patiešām ir kā svētība, ka viss šādi ir nokārtojies."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!