Foto: Privātais arhīvs
Jāvārdu viena otrai teikušas pašmāju fitnesa treneres Sendija Oficiere un Danute Tamme. Mīlnieces teju gadu gatavojās kāzām un nu liktenīgais brīdis piedzīvots. Juridiski abas laulājas Dānijā, kur viendzimuma laulības ir atļautas, bet kāzu svinības notika tepat Latvijā pirms izlidošanas. Pirmdienas rītā dāmas izlidoja uz Kopenhāgenu.

Pašmāju fitnesa daiļavas saderinājās pirms pusotra gada, bet tad savu mīlasstāstu padarīja publisku. Tamme un Oficiere savu dzīvi dāsni dokumentē gan "TikTok", gan "Instagram" platformā, tādējādi vairāki desmiti tūkstoši interesentu varēja sekot līdzi, kā viņas gatavojas kāzām.

Saskaņā ar dāmu publiskoto, pēc varenas trīs dienu ilgušas vecmeitu ballītes Berlīnē abas apprecējās 16. septembrī. "Es šodien apprecēju savu mūža mīlestību," internetā vēsta Sendija Oficiere. Viņu kāzu svinībās piedalījies 21 viesis; ceremonijā nebija vedēju.

@sendijago 16.09.2023🌙 #fyp ♬ prom dress - mxmtoon

Ne Sendija, ne Danute agrāk nebija pievērsušas seksuāla rakstura uzmanību sava dzimuma pārstāvēm – bijušas arī ilglaicīgas attiecības ar vīriešiem. Taču brīdī, kad viņas satikušās, starp abām esot zibenīgi uzplaukusi spēcīga savstarpējās pievilkšanās ķīmija, saka fitnesa skaistules.

Abas dāmas iepazinušās trenežieru zālē. Danute vēl šodien ir Sendijas trenere.

Sendija bijusi pirmā, kas par savām jūtām runāja skaļi, bet viņa atzīst, ka tas bija ļoti grūti. Kā izrādās, lai pirmo reizi izmēģinātu tuvību, abas dzērušas šņabi, un mīlas priekiem ļāvušās skurbumā.

Šopavasar izdevums "Privātai Dzīve" vēstīja, ka viņas nav lesbietes, bet gan biseksuālas, un viņu mīlasstāsts izaudzis no parastas sieviešu draudzības. Abas kopā strādājušas vienā sporta klubā, un arī kolēģus inflormējušas par savām attiecībām.

Kā vēsta mīlnieces, pēc kāzām abām būs vienāds uzvārds – tas sākšoties uz burta O, taču nebūs Oficiere. Pirmdienas rītā viņas devās uz Kopenhāgenu noslēgt savu laulību juridiski.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!