Foto: stock.xchng
Jautājums: Labdien! Man zobi maina savu atrašanās vietu. Kur man griezties ar šādu problēmu?
Atbild Katrīna Gardovska, "Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas institūts", SIA

Labdien! Grūti spriest par Jūsu problēmu pēc īsā apraksta. Noteikti iesaku apmeklēt speciālistu, kurš novērtēs Jūsu problēmu, vai tā saistīta ar periodontoloģiskām izmaiņām (kaula struktūru izmaiņas) vai ar sakodiena - ortodontiskām izmaiņām.

Atbild "Svenata", SIALabdien!

Lai sniegtu konkrētas rekomendācijas Jūsu sejas ādu būtu janovērtē klātienē. Jānovērtē vispārējās veselības stāvokli, jāsaprot kādas procedūras jau ir veiktas, kā un ar kādiem līdzekļiem Jūs kopjat savu ādu. Lai izārstētu ādas problēmas  bieži vien vajag izmantot vairāku procedūru kompleksu (ķīmiskais pīlings, lāzerprocedūras). Ārkārtīgi svarīga ir adekvāta ikdienas ādas kopšana. Konsultācijas laikā var izrunāt tieši Jums nepieciešamo ārstēšanas taktiku, piemeklēt kosmētiku utt.

Ar cieņu, ārste-kosmetoloģe Ludmila Stavro-Freiberga

Atbild Marina Čēma-Ozoliņa, "A. Klīnika", SIA

Labdien! Jums būtu jāvēršas pie ortodonta.

Lasītāju ievērībai: Lai saņemtu speciālista e-konsultāciju, lūdzu, nosūti savu jautājumu uz e-pasta adresi: sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt tekstu. Speciālistu ieteikumiem ir tikai izglītojošs raksturs, un tie nevar aizstāt speciālista konsultāciju klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!