Foto: Shutterstock
Kuplas krūtis ir viens no mūsdienu sievietes pievilcības mēriem. Tomēr krūšu palielināšanas operācija ir variants, kas apmierina vien uzņēmīgākās dāmas, kamēr citas izlīdzas ar vizuālu acu apmānīšanu, piemeklējot atbilstošu apakšveļu un apģērbus, kā arī piekopj dažādas masāžas un lieto īpašus krēmus sievišķo apaļumu tvirtumam.

Šai sakarā ar samērā neierastiem padomiem krūšu izmēra palielināšanai klajā nācis izdevums "PRLog", apkopjot ēdienus, kuros esošās vielas krūtis palielina dabiskā veidā, tai pat laikā neveicinot vispārēju svara pieaugumu.

Vistas fileja

Vairumam masveida produkcijai audzēto vistu to dzīves laikā tiek injicēts sievišķais hormons estrogēns, tā palielinot putnu krūtis un attiecīgi arī iegūstamās gaļas daudzumu. Tādējādi, uzturā lietojot vistas gaļu, tajā esošie hormoni pakāpeniski nonāk arī cilvēka organismā.

Tiesa, jautājums par šīs gaļas veselīgumu ir diskutabls, kā arī speciālisti iesaka uzmanīties ar daudzumu, kādā tā patērēta, jo pārmērīgs estrogēna daudzums var izjaukt organisma dabisko hormonu līdzsvaru, radot labvēlīgu augsni saslimšanai ar vēzi.

Piens

Piens ir viens no ieteicamākajiem produktiem ne tikai veselīga uztura ievērošanā, bet arī krūšu palielināšanā, jo tajā esošās taukvielas organismā pārstrādājas pakāpeniski, ļaujot palielināties taukaudu masai ķermeņa zonās, kurās atrodas lielākais tauku daudzums - pēcpusē un krūtīs.

Tiesa, pārlieka trekna piena dzeršana var izraisīt arī vispārēju ķermeņa masas pieaugumu, tādēļ dienā nebūtu ieteicams lietot vairāk par trīs glāzēm piena.

Augļi un graudaugi

Zināms, ka krūšu lielumu un formu nosaka ne tikai iedzimtība, bet arī sievišķo hormonu īpatsvars. Izplatītākā metode krūšu izmēra palielināšanai dabiskā veidā ir hormonālā kontracepcija, tomēr izrādās, sievišķajiem hormoniem pielīdzināmas vielas ir atrodamas arī noteiktu augļu un graudaugu, piemēram, atrodams ābolu, auzu, dažādu sēklu, kā arī kviešu asnu sastāvā.

Kombinējot šo vielu saturošos produktus ar ikdienas uzturā iekļauto pārtiku, krūtis palielināsies pakāpeniski, tomēr iegūtais efekts būs ilglaicīgs.

Protams, jāatceras, ka noteikto produktu lietošana uzturā krūtīm neliks palielināties no A līdz D izmēram, tomēr, kā skaidro uztura speciālisti, zināmi uzlabojami ir garantēti. Tāpat jāņem vērā fakts, ka atsevišķas metodes der vienai sievietei, kamēr otra ar panākumiem pielieto citus paņēmienus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!