Foto: Shutterstock
Pētījumos atklāts, ka organisms paģiras vissmagāk izjūt 29 gadu vecumā, jo tam vairs nav agrākās izturības, tomēr cilvēki joprojām cenšas izklaidēties tikpat neprātīgi kā ierasts, vēstī "Daily Mail" .

Vidējas smaguma pakāpes paģiras ilgst deviņas stundas četrdesmit piecas minūtes, un visnepatīkamākā sajūta cilvēku piemeklē plkst. 9.45 no rīta, noskaidrots pētījumos.

Tāpat atklāts, ka divas trešdaļas britu pirmdienu rītos uz darbu dodas paģiru mocīti vai joprojām atrodoties alkohola reibumā un gadā aptuveni sešas dienas kavē darbu pārmērīgas alkohola lietošanas dēļ.

Vissmagākās paģiras, kas ilgst desmit stundas un divdesmit četras minūtes, piemeklē divdesmit deviņus gadus vecus cilvēkus, kuri maldīgi uzskata, ka spēj ballēties tikpat neprātīgi kā pirms pāris gadiem.

Tāpat noskaidrots, ka par labākajām zālēm pret alkohola radītajām sekām trešdaļa britu uzskata mīlēšanos, savukārt puse no pētījuma dalībniekiem dzēruma stāvoklī ir sevi fotografējuši, ievietojot bildes sociālajos tīklos un vēlāk to nožēlojot.

Pētījumā piedalījās 2000 britu vecumā no astoņpadsmit gadiem. Puse no pētījuma dalībniekiem bija vecumā no divdesmit pieciem līdz četrdesmit četriem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!