Foto: stock.xchng
Man ir problēma, kura, cerams, ir maza un atrisināma. Ar draugu mēģinām uzsākt intīmās attiecības, bet problēma ir manī, jo neesmu to darījusi līdz galam. Katru reizi, kad mēģinām, rodas sajūta, ka nespēju atslabināties līdz galam un sāpju dēļ kļūstu vēl saspringtāka. Liekas, ka es baidos no tā visa, jo tas ir liels solis un sāpes mani uztrauc, jo nav zināms cik daudz asiņu būs. Varbūt Jūs varat ieteikt, kā atslābināties un ko darīt, lai mazinātu sāpes?


Atbild seksoloģe, seksopatoloģe, neiroloģe Dr. med. Ināra Roja (konsultācijas Rīgā, Bruņinieku ielā 5, Rīgas 1. slimnīcas poliklīnikā. Pieteikšanās pa e-pastu: inararoja@gmail.com vai telefonu: 29822588):

Sievietes norādītā problēma ir aktuāla un risināma. Šīs problēmas iemesli var būt organiski un psihogēniski. Tāpēc konkrētai sievietei ir vēlams vispirms par šo problēmu runāt ar savu uzticības personu - ģimenes ārstu, arī ginekologu, nepieciešamības gadījumā - ir jākonsultējas pie neirologa.

Ja sievietes veselības traucējumu iemesls ir psihogeniskas dabas saslimšana - ieteicams risināt problēmu kopā ar psihoterapeitu, pāru konsultantu. 

Jauku dienu! Cieņā - Dr. I.Roja.

Lasītāju ievērībai: Lai saņemtu speciālista e-konsultāciju, lūdzu, nosūti savu jautājumu uz e-pasta adresi: sieviete@delfi.lv. Redakcija patur tiesības rediģēt tekstu. Speciālistu ieteikumiem ir tikai izglītojošs raksturs, tie nevar aizstāt speciālista konsultāciju klātienē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!