Foto: Publicitātes attēli
Vēnu saslimšanas skar katru trešo valsts iedzīvotāju. Ja vien ciešat no diskomforta, smaguma vai dedzināšanas sajūta apakšstilbos, nakts krampjiem apakšstilbu muskuļos, ja dienas beigās pietūkušas potītes, izteikts asinsvadu zīmējums uz kājām – negaidiet, bet dodieties pārbaudīt vēnu veselību!

Tev noteikti palīdzēs!

Baltijā visplašākās iespējas diagnostikai un ārstēšanai vēnu saslimšanas gadījumos ir "Veselības centra 4" filiālei „Baltijas Vēnu klīnika". "Baltijas Vēnu klīnikas" priekšrocības ir zinoši, pieredzējuši mediķi, modernas tehnoloģijas, augsts pacientu aprūpes serviss. "Baltijas Vēnu klīnika" ir viena no retajām klīnikām, kur iespējams pielietot visā pasaulē pieejamās vēnu ķirurģijas metodes, tās ķirurgi ir eksperti to izmantošanā praksē.

 „Pilna ēdienkarte" vēnu veselībai

Vēnu saslimšanu diagnostikai "Baltijas Vēnu klīnikā" tiek piedāvātas duplekssonogrāfijas un datortomogrāfiskās flebogrāfijas metodes, kuras palīdz speciālistam izvērtēt vēnu saslimšanas veidu un ārstēšanas iespējas.

Ja nepieciešama vēnu operācija,  „Veselības centra 4" "Baltijas Vēnu klīnika" var piedāvāt vairākus vēnu operāciju veidus - lāzerķirurģiju, radiofrekvences ķirurģiju, tvaika mikroimpulsu metodi, kā arī pavisam jaunu un progresīvu tehnoloģiju vēnu ārstēšanā - vēnu slēgšanu ar biolīmi, kas ir pilnīgi nesāpīga un pacientam saudzīga. Katrā situācijā tiek izvērtēts pacienta vispārējais un vēnu veselības stāvoklis. Ja pacienta vēnas tiek ārstētas ar viņam vispiemērotāko metodi, ārstēšanas rezultāti ir daudz labāki.

Operācijas kvalitātes sertifikāts ir rakstisks dokuments, kuru saņem ikviens izoperēts pacients - tādējādi  "Baltijas Vēnu klīnika" garantē sava darba kvalitāti. Pacients saņem mūža garantiju veiktajai operācijai. Ja pacientam operētajā vēnu posmā rodas problēmas vai ir atkārtota slimības epizode, klīnika to novērš bez maksas.

Ja cilvēkam izveidojusies venoza čūla, "Baltijas Vēnu klīnikā" to izārstēt palīdzēs brūču speciāliste, ķirurģe dr. Aleksandra Kušpelo. Venozo čūlu ārstēšanā tiek izmantota brūces saudzīga iztīrīšana ar ultraskaņas iekārtu, katrai situācijai piemēroti moderni pārsēji, atbilstoši antibakteriāli medikamenti, kompresijas zeķes. "Veselības centra 4" "Baltijas Vēnu klīnika" piedāvā iespēju venozās čūlas ārstēt  par valsts finansējumu - cilvēki ir aicināti to izmantot, pie dr. Kušpelo nākot ar ģimenes ārsta nosūtījumu.

Kosmētiskās fleboloģijas speciālisti ar dažādu modernu tehnoloģiju palīdzību palīdzēs likvidēt uz ādas redzamos  sīkos vēnu sazarojumus, kas cilvēkam liek justies mazāk pievilcīgam. Lāzerterapija, IPL terapija, termokoagulācija vai skleroterapija - tikai speciālists sapratīs, kuru no metodēm Jums piemērotākā.

Vēnu operācijas "Baltijas Vēnu klīnikā" kā populāru medicīnas tūrisma pakalpojumu izmanto daudzi ārvalstu pacienti, jo novērtē ārstēšanas kvalitāti un, salīdzinoši ar mītnes valstīm, 2- 5 reizes zemākās izmaksas.

Speciālisti "Veselības centra 4" "Baltijas Vēnu klīnikā" ir augsti kvalificēti, ir apguvuši jaunāko tehnoloģiju izmantošanu. Apmierināti ir gan pacienti, gan ārzemju kolēģi, kuri pie Latvijas speciālistiem apgūst daudzas no modernajām ārstniecības metodēm.

Darba kvalitāti nodrošina "Baltijas Vēnu klīnikā" ieviestā kvalitātes vadības sistēma, ko apliecina ISO 9001 sertifikāts - tā garantē, ka uzņēmuma produkta kvalitāte un serviss ir pasaules līmenī. "Veselības centra 4" "Baltijas Vēnu klīnikā" regulāri tiek pārbaudīts, lai darbs noritētu pēc noteiktiem kvalitātes standartiem, centra darbībā pastāvīgi tiek ieviesti jauninājumi un veikti uzlabojumi.

"Baltijas Vēnu klīnikas" speciālistu izbraukumi uz Latvijas reģionu pilsētām ļauj dažādu Latvijas reģionu iedzīvotājiem apmeklēt augsti  kvalificētus vēnu ārstēšanas speciālistus (flebologus) turpat cilvēku dzīves vietās.  Konsultācijas laikā pacientu vēnas tiek sonogrāfiski izmeklētas. Par plānotajiem "Baltijas Vēnu klīnikas" speciālistu izbraukumiem cilvēki var interesēties zvanot uz reģistratūru pa tālruni 67 847 200. 

Kompresijas zeķes "Baltijas Vēnu klīnikas" klienti var iegādāties turpat uz vietas. Kompresijas zeķes var valkāt gan profilaktiskos, gan ārstnieciskos nolūkos. Ja pacientam veikta vēnu operācija, skleroterapija, ārstēta venozā čūla, bez kompresijas zeķēm neiztikt. Ārstnieciskās kompresijas zeķes rada kājās noteiktu spiedienu, kur spiediens visspēcīgākais ir potīšu daļā un kļūst vājāks virzienā uz augšu. Tādejādi tiek nodrošināta asins transportēšana pa vēnām uz sirdi. BAUERFIEND ir ražotājs, kura piedāvātās kompresijas zeķes var nopirkt "Veselības centra 4" Baltijas Vēnu klīnikas klienti. Uzņēmumam ir 80 gadu pieredze, iegūts kvalitātes atzinums no Latvijas Fleboloģijas biedrības. Kompresijas zeķes ir ražotas no inovatīvi apstrādātas mikrošķiedras, kas ļauj ādai elpot visu valkāšanas ilgumu, kā arī nodrošina gaisa cirkulāciju.  Zeķu garantija ir 6 mēneši. Lai kompresijas terapija noritētu atbilstoši gaidāmajam rezultātam un  klients justos komfortabli, nozīme ir pareizi noteiktam kājas izmēram.  BAUERFEIND piedāvā unikālu, pasaulē vienīgo risinājumu pareiza kāju izmēra noteikšanai pielietojot 3-dimensiju lāzermērīšanas tehnoloģiju, pēc tam 10 dienu laikā izgatavojot pēc individuāla pasūtījuma.

Vēnu ārstēšanas speciālisti aicina - saudzējiet savas vēnas! Arī šajā pavasarī izmantojiet iespēju akcijas ietvaros uzzināt, cik pamatotas ir Jūsu bažas par vēnu veselību. Oskars Vailds ir teicis, ka mīlestība pašam pret sevi ir sākums romānam dzīves garumā. Ir taču tik labi no rīta mosties, malkot rīta kafiju un pārdomāt ikdienas gaitas, apzinoties, ka jūties labi un ar veselību viss ir kārtībā!

Pacienti tiek konsultēti šādās "Veselības centra 4" filiālēs:

  • Kr. Barona ielā 115, Rīgā ("Baltijas Vēnu klīnika"/galvenā ēka)
  • Skanstes ielā 50, Rīgā (Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnika)
  • Brīvības gatvē 410, Rīgā ("Juglas klīnika")
  • Duntes ielā 15A, 3., 4. stāvā, Rīgā ("Capital Clinic Riga")
  • Brīvības ielā 180, 3.stāvā, Rīgā ("Veselības centra 4 Diagnostikas nodaļa")
  • Grebenščikova ielā 1, Rīgā ("Diagnostikas centrs")
  • P. Brieža ielā 15, Rīgā ("4.Dimensija")
  • Elizabetes ielā 57, Rīgā ("Diplomātiskā servisa medicīnas centrs")

www.venas.lv, www.edk.lv, www.juglasklinika.lv,
www.capitalclinicriga.lv, www.vc4diagnostikascentrs.lv,
www.vc4.lv, www.dimensija.lv, www.dcmc.lv

Noderīgi:

Izmantojiet iespēju - vēl līdz 30.aprīlim turpinās akcija "Solis pretī veselām kājām", kuras ietvaros "Veselības centra" 4 filiālēs pieejamas Zelta atlaides pirmreizējai flebologa konsultācijai, kosmētiskās fleboloģijas procedūrām un vēnu operācijām. Vairāk uzzini šeit.

Raksts publicēts sadarbībā ar "Veselības centra 4" filiāli "Baltijas Vēnu klīnika" projekta "Solis pretī veselām kājām" ietvaros. Vairāk par projektu lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!