::recepte::
Kartupeļus nomizo, nomazgā, nosusina. Sagriež gabaliņos, vai šķēlītēs, vai strēmelītes, kā labāk patīk.
Pannu ar eļļu uzkarsē, kartupeļus uz lielas uguns apcep, līdz tie paliek zeltaini. Pēc tam uguni samazina un cep līdz kartupeļi gatavi. Ik pa laikam apmaisa.
10 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus.
Pirms pasniegšanas uzlej skābu krējumu.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Kartupeļus nomizo, nomazgā, nosusina. Sagriež gabaliņos, vai šķēlītēs, vai strēmelītes, kā labāk patīk.
Pannu ar eļļu uzkarsē, kartupeļus uz lielas uguns apcep, līdz tie paliek zeltaini. Pēc tam uguni samazina un cep līdz kartupeļi gatavi. Ik pa laikam apmaisa.
10 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus.
Pirms pasniegšanas uzlej skābu krējumu.
Iesūtīja: Ieva