Foto: Shutterstock
Cepti kartupeļi ar sīpoliem un ķiplokiem gardai ikdienas maltītei.

::recepte::

Kartupeļus nomizo, nomazgā, nosusina. Sagriež gabaliņos, vai šķēlītēs, vai strēmelītes, kā labāk patīk.

Pannu ar eļļu uzkarsē, kartupeļus uz lielas uguns apcep, līdz tie paliek zeltaini. Pēc tam uguni samazina un cep līdz kartupeļi gatavi. Ik pa laikam apmaisa.

10 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus.

Pirms pasniegšanas uzlej skābu krējumu.

60Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
6 gab.kartupeļi1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas skābs krējums eļļa sāls

Sagatavošana

1

Kartupeļus nomizo, nomazgā, nosusina. Sagriež gabaliņos, vai šķēlītēs, vai strēmelītes, kā labāk patīk.

2

Pannu ar eļļu uzkarsē, kartupeļus uz lielas uguns apcep, līdz tie paliek zeltaini. Pēc tam uguni samazina un cep līdz kartupeļi gatavi. Ik pa laikam apmaisa.

3

10 minūtes pirms cepšanas beigām pievieno sagrieztus sīpolus, ķiplokus, sāli, piparus.

4

Pirms pasniegšanas uzlej skābu krējumu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!